Önce sevgilisini kremledi sonra zıplamaya başladı! Şeyma Subaşı'nın videosunu görenlerin dibi düştü!

Ünlü güzel Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ederken son paylaştığı video ile görenleri etkiledi. Subaşı'nın hikayesini görenler takip edebilmek için bir aşağı bir yukarı baktılar.

Önce sevgilisini kremledi sonra zıplamaya başladı! Şeyma Subaşı'nın videosunu görenlerin dibi düştü!

Acun Ilıcalı ile olan evliliği ile gündeme gelen ve Türkiye çapında büyük bir üne kavuşan ünlü güzel Şeyma Subaşı, sosyal medya hesaplarını ilk günden bu yana aktif bir şekilde kullanıyor. Hesaplarını oldukça aktif bir şekilde kullanmaya devam eden Subaşı, sürekli olarak Instagram hesabından yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Önce sevgilisini kremledi sonra zıplamaya başladı! Şeyma Subaşı'nın videosunu görenlerin dibi düştü! - Resim : 1

Acun Ilıcalı ile olan evliliği sonrasında magazin dünyasının bir numaralı ismi olan Şeyma Subaşı hikayeler kısmına eklemiş olduğu yeni videoları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Önce sevgilisini kremledi sonra zıplamaya başladı! Şeyma Subaşı'nın videosunu görenlerin dibi düştü! - Resim : 2

Sürekli olarak spor yaptığı bilinen Subaşı fit vücudunu sergilemekten de çekinmiyor. Şeyma Subaşı tarafından yapılan paylaşımlar ise dünya çapından büyük ölçüde beğeni ve yorum alıyor. Sosyal medya ve magazin gündeminde sürekli olarak zirveye oynayan Şeyma Subaşı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar arasına bir yenisini daha ekledi.

Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisinin yüzünü kremlediği anları gösterdi. Subaşı yapmış olduğu paylaşımda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin yüzüne "Sabah Rutini" adı altında krem sürdü. Çiftin eğlendiği bu görüntülerin ardından Şeyma Subaşı durmadı ve bir paylaşım daha yaptı.

Bu sefer spor salonundan bir paylaşım yapan Subaşı ip atlama görüntüleri ile görenlerden beğeni topladı. Oldukça aktif bir şekilde kullandığı Instagram hikayelerine yeni eklemiş olduğu bu video ile takipçilerini etkilemeyi başaran Şeyma Subaşı ile ilgili Instagram magazin sayfalarında paylaşımlar yapılmaya başlandı.