On Parmağında 10 Marifet Olan Ece Sükan, Bikini Altı ile Olay Oldu!

Eskilerin mankeni, şimdilerin oyuncusu ve stilist danışmanı Ece Sükan, Instagram hesabından yapmış olduğu bikinili paylaşımlar ile sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başardı. İşte yeteneği ile kendine hayran bırakan Ece Sükan’ın paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

On Parmağında 10 Marifet Olan Ece Sükan, Bikini Altı ile Olay Oldu!

1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve küçük yaşlardan itibaren bale ve piyano dersleri alan Ece Sükan, sanata olan aşkını kariyer yolculuğuna da taşıdı. Mankenlik yapmaya başladığı yıllarda tanıdığımı Ece Sükan, sonrasında kariyer rotasını oyunculuğa ve stilist danışmanlığına çevirdi. Birçok dizide rol alan ve halen hem Türkiye’de hem de New York’ta stilist danışmanlığı ve moda editörlüğü yapan ünlü güzel, şimdilerde aktif olarak kullandığı Instagram hesabı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Fiziği ile Kendine Hayran Bıraktı!

En son 2018 yılında yayınlanan “Gülperi” isimli dizide izleyicilerin karşısına çıkan Ece Sükan, bir süredir kameralardan uzak bir hayat sürdürüyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam eden Ece Sükan hem Türkiye’de hem de New York’ta sürdürdüğü meslek hayatında da başarıdan başarıya koşuyor.

Şimdilerde oyunculuk kariyerine ara verdiği görülen ünlü güzel, stilist danışmanlığına ve moda editörlüğüne devam ediyor. Şu an yazın tadını çıkaran ve kendisini tatil beldelerine atan Sükan, Instagram hesabından sık sık tatil paylaşımı yapmayı ihmal etmiyor.

Fiziği Çok Konuşuldu!

On Parmağında 10 Marifet Olan Ece Sükan, Bikini Altı ile Olay Oldu! - Resim : 1

1998 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında üçüncülük koltuğuna oturan ve o dönemlerde podyumlarda fırtına gibi esen Ece Sükan, bikinisi ile çekilmiş olduğu fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. 45 yaşında olan ünlü güzel, fiziği ile kendisine hayran bırakırken, 220 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabına dakikalar içerisinde binlerce yorum ve beğeni geldi.

Bikinili Fotoğrafa Şaşırtan Yorum!

Son yaptığı bikinili paylaşıma gelen yorumlar oldukça konuşulurken, bir takipçinin yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcısı yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı: “Olay bikini altı çok fena baştan çıkarıcı, kıskandım. Lütfen kaldırınız resimleri.” Sosyal medya kullanıcısı paylaşımının sonuna alev emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Etiketler: Ece Sükan, magazin