ON Bank, Bayram Kredisi Kampanyasını Duyurdu: Masrafsız, 0,99 Faizli Kredi Anında Hesaplarda!

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank, nakit ihtiyaçlarını Kurban Bayramı öncesinde gidermek isteyen yeni müşterileri için masrafsız, düşük faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte ON Bank’ın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

ON Bank, Bayram Kredisi Kampanyasını Duyurdu: Masrafsız, 0,99 Faizli Kredi Anında Hesaplarda!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, artan enflasyon ve diğer faktörler çerçevesinde nerede ise her yeni güne yeni zam haberleri ile uyanan vatandaşlar, alım güçlerinin düşmesine bağlı olarak artan nakit ihtiyaçları için çözüm yollarını araştırmaya başladılar. Bu problemlerinin çözüme kavuşabilmesi adına sıklık ile bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştıran vatandaşlar, ekonomi piyasalarının ve BDDK kararlarının etkisi ile yükselen faiz oranları karşılığında hayal kırıklığı yaşadılar.

Vatandaşların günden güne daha da derin bir ekonomik yoksunluk çukuruna doğru çekilmelerine izin vermek istemeyen Burgan Bank, temmuz ayının sonuna kadar geçerli olan ve dijital bankacılık kolu ON Bank aracılığı ile geliştirilen masrafsız bayram kredisi kampanyasını duyurdu.

ON Bank Masrafsız Bayram Kredisi Kampanyası 2022

Ülkemizin gelişimini sürdüren özel bankalarından birisi olan Burgan Bank, dijital bankacılık kolu olan ON Bank’ın geliştirdiği avantajlı kampanyaları sayesinde dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarının Kurban Bayramı öncesinde, en uygun faiz oranları karşılığında giderilmesini amaçlayan ON Bank, yeni bir kampanya haberi daha vererek sektöre ağırlığını koydu.

ON Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre temmuz ayının sonuna kadar başvurulara açık olacak olan kredi kampanyası kapsamında tahsis ücreti ve sigorta masraflarının alınmayacağı bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanyasının üst limitinin 10 bin TL, faiz oranının yüzde 0,99 ve azami vade sayısının 6 ay olduğunu da bildirdi.

ON Bank Masrafsız Bayram Kredisi Örnek Hesaplama Tabloları

ON Bank, Bayram Kredisi Kampanyasını Duyurdu: Masrafsız, 0,99 Faizli Kredi Anında Hesaplarda! - Resim : 1

ON Bank, geliştirmiş olduğu masrafsız bayram kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablolarını yayınladı. Banka 6 ay vade ile 5 bin TL’lik hizmet almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarını 869,90 TL, aynı veriler altında 10 bin TL’lik hizmet almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarını ise 1.739,59 TL olarak hesapladı.

ON Bank Masrafsız Bayram Kredisi Başvurusu 2022

ON Bank’ın masrafsız bayram kredisi kampanyasından yalnızca mobil üzerinden ON’lu olan yeni müşteriler yararlanabileceklerdir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapılabilecektir.