Ömer'in Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer dizisindeki Tuna karakteri, çocuk oyuncu Metehan Parıltı’nın hayat verdiği bir rol. Metehan Parıltı, 12 yaşında bir oyuncu olmasına rağmen, birçok dizi ve filmde başarılı performanslar sergiledi. Peki Ömer dizisinin Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer'in Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer dizisinde Tuna karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Metehan Parıltı, 12 yaşında olmasına rağmen birçok dizi ve filmde rol almış başarılı bir çocuk oyuncudur. Parıltı’nın hayatı, oyunculuk kariyeri ve sosyal medya hesapları hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Ömer dizisinin Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer dizisindeki Tuna kimdir?

Ömer dizisindeki Tuna, Ömer’in en yakın arkadaşıdır. Tuna karakterini canlandıran Metehan Parıltı ise, 12 yaşında başarılı bir çocuk oyuncudur.

Metehan Parıltı nereli ve kaç yaşında? 

Metehan Parıltı, 27 Kasım 2010’da İstanbul’da doğmuştur. 12 yaşındadır.

Ömer'in Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Metehan Parıltı’nın oynadığı diziler ve filmler nelerdir?

Metehan Parıltı, Kuzgun, Kadın, Afili Aşk, Öğretmen, Uyanış Büyük Selçuklu, Mucize Doktor, Kin, Another Self, Oğlum ve Ömer gibi dizilerde ve Şöhretler Okulu adlı sinema filminde rol almıştır.

Ömer dizisindeki Tuna karakteri kimdir?

Ömer dizisinde Tuna karakterini canlandıran Metehan Parıltı, 12 yaşında başarılı bir çocuk oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimini 9 yaşındayken Kuzgun dizisinde yaşayan Parıltı, birçok dizi ve filmde rol almıştır. Şimdi de Ömer dizisinde izleyicilerin beğenisini kazanmaktadır.

 

Ömer'in Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Metehan Parıltı kimdir? 

Metehan Parıltı’nın doğum yeri ve yaşı Metehan Parıltı, 27 Kasım 2010’da İstanbul’da doğmuştur. 12 yaşındadır. İstanbul’da bir ortaokulda 5. sınıf eğitimine devam etmektedir. Yay burcudur.

 

Metehan Parıltı’nın Oyunculuk Kariyeri

Metehan Parıltı, Layla Şirin Ajans bünyesinde olan bir çocuk oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimini 9 yaşındayken Star TV ekranında Kuzgun dizisinde yaşamıştır. Dizideki başrol Kuzgun’un çocukluk dönemini canlandıran Parıltı’nın oyunculuk performansı oldukça beğenilmiştir. Birçok reklam filminde de boy göstermiştir.

İlk tecrübesinden sonra, aynı yıl içinde Kadın ve Afili Aşk dizilerinde rol alan oyuncu, daha sonra Öğretmen, Uyanış Büyük Selçuklu, Mucize Doktor, Kin gibi çok sayıda dizide ve Şöhretler Okulu adlı sinema filminde oynamıştır. Yeşilçam’ın efsane ismi Ediz Hun’un başrolde olduğu Şöhretler Okulu filmi, onun ilk sinema filmi deneyimidir.

Ömer'in Tuna'sı Metehan Parıltı kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Tuna'yı kim oynuyor? Tuna'nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

2022 yılında Another Self adlı internet dizisinde ve Oğlum adlı televizyon dizisinde başrol oynamıştır. Oğlum dizisi, Fransız yapımı My Son filminden uyarlanmıştır. 2023 yılında ise Ömer dizisinde Tuna karakterine hayat vermektedir.

Metehan Parıltı’nın sosyal medya hesapları Metehan Parıltı’nın Instagram hesabında 100 binin üzerinde takipçisi vardır. Oyuncu, sık sık paylaşımlar yaparak hayranlarıyla iletişim halinde olmaktadır.

Ömer dizisindeki Tuna’nın instagramı ne?

Metehan Parıltı’nın instagram adresi: @metehanparilti