Ömer'in Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinin Nilüfer'i kim oynuyor? Nilüfer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Star TV'nin yeni sezon kadrosu netleşmeye başladı. Eylül ayında hayranlarıyla buluşacak olan Ömer dizisine bomba bir transfer dahil oldu. Ömer'e katılan Nilüfer karakteri merak uyandırdı. Peki Ömer dizisi Nilüfer kimdir? Ömer dizisi Nilüfer kaç yaşında? Ömer dizisi Nilüfer nereli? Ömer dizisi Nilüfer evli mi? Ömer dizisi Nilüfer hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Nilüfer Instagram hesabı nedir? Ömer dizisi Nilüfer burcu, boyu kilosu nedir?

Ömer'in Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinin Nilüfer'i kim oynuyor? Nilüfer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Damla Makar, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında Üç Kuruş dizisinde Halide rolüyle tanındı. 2021 yılında Ömer dizisine Nilüfer karakteriyle katıldı. Ömer dizisi Nilüfer kimdir? Ömer dizisi Nilüfer kaç yaşında? Ömer dizisi Nilüfer nereli? Ömer dizisi Nilüfer evli mi? Ömer dizisi Nilüfer hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Nilüfer Instagram hesabı nedir? Ömer dizisi Nilüfer burcu, boyu kilosu nedir?

Ömer dizisi, her pazartesi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizi, bir İsrail yapımı olan Shtisel dizisinden uyarlanmıştı. Dizinin başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay paylaşıyor. İmam bir babanın muhafazakar oğlu Ömer üç kardeşin en küçüğüdür. İç dünyası zengin, sakin ve öz konuşan bir karakter olan Ömer, gönlünü kendisinden yaşça büyük, çocuklu 'dul' olarak adlandırılan Gamze'ye kaptırır. Gamze ile Ömer bütün zorluklara karşı karşı durarak aşklarını doyasıya yaşamak isterler. Ömer dizisi bu ikilinin yaşayacakları zorlukları anlatır.

Ömer'in Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinin Nilüfer'i kim oynuyor? Nilüfer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Damla Makar kimdir?

Damla Makar, 1994 yılında İstanbul’da doğan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu, Üç Kuruş ve Ömer dizilerinde rol alan genç bir oyuncudur.

Damla Makar kaç yaşındadır?

Damla Makar, 27 yaşındadır.

Ömer'in Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinin Nilüfer'i kim oynuyor? Nilüfer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Damla Makar hangi dizilerde oynadı?

Damla Makar, Üç Kuruş dizisinde Halide, Ömer dizisinde Nilüfer karakterlerini oynadı.

Damla Makar sevgilisi var mı?

Damla Makar’ın sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.
Ömer'in Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinin Nilüfer'i kim oynuyor? Nilüfer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Ömer dizisinin Nilüfer'i Damla Makar kimdir, kaç yaşında?

Damla Makar, 27 yaşında genç ve başarılı bir oyuncudur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Çocukluğundan beri tiyatroya ilgi duydu. Lise yıllarında amatör olarak tiyatro oyunlarında yer aldı. Üniversite sınavında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Burada eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başladı.

Damla Makar, ilk televizyon deneyimini 2018 yılında Üç Kuruş dizisinde yaşadı. Dizide Halide karakterini canlandırdı. Halide, zengin bir ailenin kızı olan ancak babasının borçları yüzünden hayatı altüst olan bir genç kızdı. Damla Makar, bu rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Damla Makar, 2021 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Ömer dizisine Nilüfer karakteriyle dahil oldu. Nilüfer, Vicdan’ın kızı olan güzel ve zeki bir üniversite öğrencisidir. Ömer’in abisi Reşat’a aşık olur. Ancak Reşat’ın evli olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Damla Makar, bu rolüyle de dikkat çekti.

Damla Makar, oyunculuk dışında müzikle de ilgilenmektedir. Gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi sevmektedir. Sosyal medyada da aktif olan Damla Makar, Instagram hesabından hayranlarıyla sık sık paylaşımlarda bulunmaktadır.,

 

Damla Makar Instagram hesabı nedir?

Damla Makar’ın Instagram hesabının kullanıcı adı: @damlamakarr

Etiketler: ömer, star tv, Damla Makar