Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Star TV’nin yeni dizisi Ömer, 14 Mart 2023 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide Ömer’in hayatına giren Çiçek karakterini canlandıran Melike Güner, izleyicilerin ilgisini çekti. Peki, Ömer dizisinin Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Star TV’nin yeni dizisi Ömer’de Çiçek karakterini canlandıran Melike Güner, izleyicilerin merakını çekti. Melike Güner, 1979 doğumlu bir sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Doktorlar dizisindeki Zenan rolüyle tanınan Melike Güner, pek çok yapımda yer almıştır. Melike Güner, 2013 yılında Ali Haydar Bozkurt ile evlenmiş ve iki çocuk sahibi olmuştur.

Ömer dizisindeki Çiçek karakteri, izleyicilerin merak ettiği oyunculardan biri oldu. Çiçek, Ömer’in çocukluk arkadaşı ve aşkıdır. Ancak Ömer, Çiçek’i terk edip yurt dışına gider. Yıllar sonra geri döndüğünde, Çiçek’in hayatı değişmiştir. Çiçek’i canlandıran Melike Güner ise, başarılı bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Ömer dizisinin Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Ömer dizisinin Çiçek’i Melike Güner kimdir?

Melike Güner, 1979 doğumlu bir sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur

Melike Güner hangi filmlerde oynadı?

Melike Güner, Organize İşler, İncir Reçeli ve Labirent gibi filmlerde oynadı.

Melike Güner hangi dizilerde oynadı?

Melike Güner, Doktorlar, Merhaba Hayat, Böyle Bitmesin ve Yalancılar ve Mumlar gibi dizilerde oynadı.

Melike Güner evli mi?

Melike Güner, 2013 yılında Ali Haydar Bozkurt ile evlendi.

Melike Güner’in kaç çocuğu var?

Melike Güner’in iki çocuğu var.

Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Melike Güner kaç yaşında ve nereli?

Melike Güner, 2 Haziran 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 44 yaşındaki oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2002 yılında mezun olmuştur1.

Melike Güner’in kariyeri nasıl başladı?

Melike Güner, sanat hayatına 2000 yılında Hayat Bağları dizisiyle adım atmıştır. Ardından Dadı, Vay Anam Vay, Mahallenin Muhtarları, Gülbeyaz, Ekmek Teknesi gibi dizilerde rol almıştır. 2005 yılında Organize İşler filminde Yosun karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Ödünç Hayat ve Tombala dizilerinde oynamıştır2.

Melike Güner’in çıkış yaptığı dizi hangisidir?

Melike Güner’in çıkış yaptığı ve en çok tanındığı dizi ise Doktorlar’dır. 2006-2010 yılları arasında yayınlanan dizide Zenan Parlar karakterini canlandırmıştır. Zenan, bir doktor olan Levent’in (Kutsi) aşkıdır. Dizide Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Aysun Kayacı gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Melike Güner’in ilk başrolünü oynadığı film hangisidir?

Melike Güner’in ilk başrolünü oynadığı film ise 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli’dir. Dram ve romantik türündeki filmde Duygu karakterini canlandırmıştır. Duygu, bir müzisyen olan Metin’in (Halil Sezai) hayatına giren ve onu değiştiren bir kadındır. Filmde Sinan Çalışkanoğlu ve Mustafa Uzunyılmaz da rol almıştır.

Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Melike Güner hangi dizilerde ve filmlerde oynamıştır?

Melike Güner, son olarak 2023 yılında Ömer dizisinde Çiçek karakterini canlandırmaktadır. Daha önce ise Labirent, İncir Reçeli 2 gibi filmlerde ve İffet, Merhaba Hayat, Böyle Bitmesin gibi dizilerde oynamıştır. Ayrıca tiyatro oyunlarında da rol alan oyuncu, Salaklar Sofrası, İnkâr Ediyor, Cam Yapraklar, Mustafa Adak, Tavşan Deliği ve Medet gibi oyunlarda sahne almıştır.

Ömer'in Çiçek'i Melike Güner kimdir, kaç yaşında? Ömer dizisinde Çiçek'i kim oynuyor? Çiçek'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 4

Melike Güner evli mi? Çocuğu var mı?

Melike Güner, 21 Haziran 2013 tarihinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt ile evlenmiştir. Çiftin 6 Mayıs 2015 tarihinde biri kız biri erkek olan ikiz bebekleri olmuştur.