Ömer olarak kayıplara karışmış, Ezel olarak ortaya çıkmıştı! Ezel Bayraktar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz cümleler kurdu!

Ekranların en çok takip edilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaşanan bir diyalog, programın sunucusu Müge Anlı’yı hayrete düşürdü.

Ömer olarak kayıplara karışmış, Ezel olarak ortaya çıkmıştı! Ezel Bayraktar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz cümleler kurdu!

Bu sezon da oldukça izlenen ve Türkiye’nin önemli ödül törenlerinden ödüller ile ayrılmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son zamanlarda ele aldığı konulardan biri olan Ömer Can Aslanhan’ın abisi Mehmet Aslanhan ile yengesi Tuğba Aslanhan’ın mağduriyeti, programın seyircisini bir hayli etkiledi. Kanser hastası olduğu öğrenilen Tuğba Aslanhan ile eşinin biriktirdiği paraları alarak kayıplara karışan Ömer Can Aslanhan’ı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bulmuştu.

Bulunduktan sonra adını ve soyadını değiştirdiği öğrenilen Ömer Can Aslanhan’ın kimlikte Ezel Bayraktar adını taşıdığının ortaya çıkması Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu araştırmacı gazeteci Müge Anlı’yı dahi şaşırtmıştı. Tuğba Aslanhan’ın parasını yeniden toplamaya ve genç kadının tedavi olmasına yardımcı olmaya çalışan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün konuya ilişkin ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

TUĞBA ASLANHAN İÇİN 150 BİN TL BULUNMUŞTU

Ömer olarak kayıplara karışmış, Ezel olarak ortaya çıkmıştı! Ezel Bayraktar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz cümleler kurdu! - Resim : 1

Abisi Mehmet Aslanhan’ın kendisine saklaması için verdiği 300 bin TL’yi alıp kayıplara karışan Ezel Bayraktar (Ömer Can Aslanhan), 5 ay sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sayesinde ortaya çıkmıştı. Oyuncu olmak uğruna parayı harcadığını söyleyen Ezel Bayraktar, iş aradığını bulunca abisi ile yengisine parayı ödeyeceğini açıklamıştı.

Yengenin kanser hastası olması nedeniyle paranın acil lazım olduğunu bildiren Müge Anlı’yı seyircileri yalnız bırakmadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan kişilerin tekliflerini reddeden Ezel Bayraktar, oyuncu olmakta diretirken; Müge Anlı izleyicilerinden ismini vermek istemeyen bir seyirci 300 bin TL’nin yarısını yani 150 bin TL’yi karşılamıştı.

EZEL BAYRAKTAR, YENGESİ İLE ABİSİNİ HEDEF ALDI

Hala Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ele aldığı konulardan biri olan Tuğba ile Mehmet Aslanhan çiftinin kayıp paralarına ilişkin henüz ek bir gelişme yaşanmazken; bugün programın sabah saatlerinde yayınlanan canlı yayınında ilginç bir diyalog yaşandı. Tuğba Aslanhan’ın; “Hamile kalmak istiyorum, çocuk istiyoruz” sözlerine ilginç bir karşılık ile yanıt veren Ezel Bayraktar, Müge Anlı’nın bile ağzını açık bıraktı.

Yengesinin dilediğinde samimi olmadığını ima eden Ezel Bayraktar, “Sanki beraber yatıyorsunuz, nasıl çocuk olsun?” diyerek, herkesi şaşkına çevirdi. Ezel Bayraktar’ın çıkışı sonrası Müge Anlı’nın şaşkınlığı da gözlerinden okunurken; Müge Anlı ile Tatlı Sert programının stüdyosu adeta buz kesti.