Ömer dizisine yeni katılan Özgür Foster kimdir? Ömer dizisi Engin nereli, kaç yaşında?

Star TV'nin yeni sezon kadrosu netleşmeye başladı. Eylül ayında hayranlarıyla buluşacak olan Ömer dizisine bomba bir transfer dahil oldu. Ömer'e katılan Engin karakteri yakışıklı ile merak uyandırdı. Peki Ömer dizisi Engin kimdir? Ömer dizisi Engin kaç yaşında? Ömer dizisi Engin nereli? Ömer dizisi Engin evli mi? Ömer dizisi Engin hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Engin Instagram hesabı nedir? Ömer dizisi Engin burcu, boyu kilosu nedir?

Ömer dizisine yeni katılan Özgür Foster kimdir? Ömer dizisi Engin nereli, kaç yaşında?

Ömer dizisi, her pazartesi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizi, bir İsrail yapımı olan Shtisel dizisinden uyarlanmıştı. Dizinin başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay paylaşıyor. İmam bir babanın muhafazakar oğlu Ömer üç kardeşin en küçüğüdür. İç dünyası zengin, sakin ve öz konuşan bir karakter olan Ömer, gönlünü kendisinden yaşça büyük, çocuklu 'dul' olarak adlandırılan Gamze'ye kaptırır. Gamze ile Ömer bütün zorluklara karşı karşı durarak aşklarını doyasıya yaşamak isterler. Ömer dizisi bu ikilinin yaşayacakları zorlukları anlatır.


Gülseren Budayıcıoğlu'nun proje tasarımcısı olduğu Ömer dizisi İstanbul’da çekiliyor. OGM Pictures imzalı dram türündeki yapımın camii sahneleri Üsküdar'da bulunan Büyük Selimiye Camii ve Valide Atik Camii'de çekiliyor.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Ömer, yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin yeni sezonda izleyicileri şaşırtacak bir transferle karşımıza çıkacak. Tozlu Yaka dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Özgür Foster, Ömer dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Foster, dizide Engin adında bir karakteri canlandıracak. Peki Özgür Foster kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? Engin karakterinin sırları neler? İşte Ömer'in engini hakkında merak edilenler...

Ömer dizisi Engin kimdir? Ömer dizisi Engin'i kim oynuyor?


Ömer dizisinde Engin karakterini Özgür Foster canlandırmaktadır.

Ömer dizisine yeni katılan Özgür Foster kimdir? Ömer dizisi Engin nereli, kaç yaşında? - Resim : 1


ÖMER DİZİSİ ENGİN'İN SIRLARI NELER?

Ömer dizisine yeni katılan Engin karakteri, izleyicilerin merakını uyandırıyor. Engin, annesi Hülya ve babası Kamil’le beraber diziye girmiş ve Ömer’in hayatına etki etmiştir. Engin’in Ömer’in rakibi mi yoksa dostu mu olacağı henüz belli değildir. Ancak Engin’in dizideki varlığının Ömer’in ailesi ve sevgilisi ile ilişkilerini değiştireceği kesindir.

Ömer dizisine yeni katılan Özgür Foster kimdir? Ömer dizisi Engin nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

 

ÖMER DİZİSİ ENGİN ÖZGÜR FOSTER KİMDİR?


Ömer dizisinde Engin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özgür Fosterdir. 1997 doğumlu başarılı oyuncu Özgür Daniel Foster, Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde drama kurslarına katılmıştır. Daha sonra Akademi 35Buçuk’ta Sahne Sanatları Oyunculuğu kursunu tamamlamıştır. Bu kursta, temel oyunculuk, diksiyon, doğaçlama, metin çözümleme, tiyatro kuramları, kamera oyunculuğu, ses ve nefes eğitimi, şan, hareket, dans dersleri almıştır.

Ömer dizisine yeni katılan Özgür Foster kimdir? Ömer dizisi Engin nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Çok iyi İngilizce bilen yakışıklı oyuncu, henüz 6 yaşında iken yelken sporu’na başlamıştır. Günümüzde Milli Yelken Sporcusu olarak spor hayatını da sürdüren Özgür Foster, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Spor Yöneticiliği Bölümü’nde okumaktadır.

Etiketler: özgür foster, ömer