Oliveira neden Galatasaray’ı tercih ettiğini açıkladı: Şampiyonluklar kazanmaya geldim

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklıkları ile tamamlayan Galatasaray’ın yeni transferi Sergio Oliveira, neden Galatasaray’ı tercih ettiğini açıkladı. Deneyimli futbolcu “Buraya şampiyonluklar kazanmak için geldim” dedi.

Oliveira neden Galatasaray’ı tercih ettiğini açıkladı: Şampiyonluklar kazanmaya geldim

Geçtiğimiz sezon ligde istediğini alamayan ve Avrupa macerasında taraftarına büyük heyecanlar yaşatan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentindeki Bad Waltersdof kasabasında sürdürüyor. Yeni sezon için hazırlıklarına devam eden Galatasaray’ın Portekiz ekibi Porto’dan kadrosuna kattığı Sergio Oliveira, Galatasaray’a transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray’da olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Oliveira, “Kulüpteki herkese çok teşekkür ederim, beni çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Kendimize güveniyoruz” sözlerini dile getirdi. Galatasaray’ı tercih etme nedenini de açıklayan deneyimli oyuncu, Galatasaray ile şampiyonluklar kazanmak için buraya geldiğini dile getirdi.

“Futbolda Dün ve Yarın Yok”

Galatasaray’a transferi hakkında konuşan Sergio Oliveira, “Gördüğüm kadarıyla önümüzdeki dönemde bazı şeyleri kutlayabiliriz ama tabii hem bireysel hem de takım olarak kendimizi zorlamamız gerekiyor” sözlerini dile getirdi. 30 yaşındaki Portekizli futbolcu, Galatasaray’ın kötü bir sezonu geride bıraktığı ve yeni sezon hedefi ile ilgili gelen soruya karşılık ise “Geçen sezon önemli değil. Futbolda dün ve yarın da önemli değil. Önemli olan bugündür. Bizim bireysel olarak da takım olarak da çok çalışmamız gerekiyor ve bugüne odaklanmamız gerekiyor” dedi.

“8 Numarada Daha Rahatım Ama…”

Oliveira neden Galatasaray’ı tercih ettiğini açıkladı: Şampiyonluklar kazanmaya geldim - Resim : 1

Galatasaray’daki hazırlık maçlarında ortaya koyulan performanslar hakkında da değerlendirmede bulunan futbolcu, bunun henüz ikinci hazırlık maçı olduğunu ve takımdaki oyuncuların öncelikle fiziksel olarak kendilerine odaklanacağını ve lig maçlarına hazır bir şekilde gireceklerini belirtti. Galatasaray’ı tercih etme nedeni sorulan Oliveira, “Şampiyonluklar kazanmak için geldim” dedi. Galatasaray’da da 27 numaralı formayı giyecek olan Oliveira “8 numarada daha rahatım ama ben takımıma her türlü yardım etmeye hazırım” dedi.

“Beni Neyin Beklediğini Biliyorum”

Nerede ihtiyaç varsa orada oynayabileceğini kaydeden Oliveira, son olarak da Galatasaray taraftarı ile ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Portekizli futbolcu daha önce Galatasaray’a karşı oynadığını ve bu nedenle kendisini neyin beklediğini bildiğini belirtti. Sıcak karşılanacağını umut ettiğini söyleyen Sergio Oliveira, “Daha önce burada oynayan oyuncularla konuştum, hepsi inanılmaz şeyler söyledi. Aklımda şüphe kalmadan buraya geldim. Bahsettikleri gibi bir kulüp ve taraftarlar inanılmaz” dedi.