Okul masraflarına yetemeyenlerin yardımına PTT yetişiyor.. 70 Bin TL'ye kadar kredi anında hesabında..

PTT, okul masraflarını karşılamakta zorlanan velilere özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, veliler 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullanabilecek. Kredi başvuruları PTT internet sitesinden yapılacak ve 15 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte detaylar...

Okul masraflarına yetemeyenlerin yardımına PTT yetişiyor.. 70 Bin TL'ye kadar kredi anında hesabında..

70 Bin TL’ye Kadar Faizsiz Kredi Okulların açılmasıyla birlikte velilerin okul masrafları da arttı. Özellikle pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan aileler, çocuklarının eğitimine yeterli bütçeyi ayıramadıklarını belirtiyor. Bu durumda imdadına PTT yetişti. PTT, okul masraflarını karşılamakta zorlanan velilere özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, veliler 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullanabilecek.

PTT resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, kredi kampanyası 15 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Başvuru yapmak isteyen velilerin, PTT internet sitesindeki “İhtiyaç Kredisi Başvuru” bölümünden gerekli bilgi ve belgeleri doldurarak başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Başvuruların onaylanması halinde, kredi tutarı velilerin hesaplarına yatırılacak.

Okul masraflarına yetemeyenlerin yardımına PTT yetişiyor.. 70 Bin TL'ye kadar kredi anında hesabında.. - Resim : 2

Kredi kampanyasının amacının, velilere okul masraflarında kolaylık sağlamak olduğu belirtilirken, kredi kullanım şartları da açıklandı. Buna göre, kredi tutarı en fazla 70 bin TL olabilecek ve vade süresi 36 ayı geçemeyecek. Ayrıca, kredi faiz oranı yüzde sıfır olarak uygulanacak ve dosya masrafı alınmayacak.

PTT’nin bu kampanyası, veliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Birçok veli, okul masraflarının yüksek olduğunu ve PTT’nin sunduğu kredinin kendilerine büyük bir destek olduğunu ifade etti. Bazı veliler ise, PTT’nin bu kampanyayı her yıl tekrarlamasını istedi.

 

Etiketler: PTT, kredi