Okul Kırtasiye Desteği Başvuruları Başladı: İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine 750 TL, 1000 TL, 1250 TL Ödeme İçin Başvurular Açıldı!

Okulların açılmasına az bir süre kala eğitim destekleri gündemde: Son habere göre devletten kırtasiye desteği! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine özel destekler sunuluyor. Peki, bu destekler ne kadar olacak? Detaylar haberimizin devamında...

Okul Kırtasiye Desteği Başvuruları Başladı: İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine 750 TL, 1000 TL, 1250 TL Ödeme İçin Başvurular Açıldı!

Eylül ayına yaklaşırken veliler kırtasiye alışverişine hazırlanıyor! Kayseri'de ihtiyaç sahibi ailelere 2023-2024 eğitim öğretim yılı için kırtasiye desteği geliyor. İlkokul öğrencilerine 750 TL, ortaokul öğrencilerine 1.000 TL ve lise öğrencilerine 1.250 TL destek ödemesi sağlanacak. Başvuruların detayları ise henüz açıklanmadı, merakla bekleniyor!

KIRTASİYE YARDIM DESTEĞİ BAŞVURUSU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan yardıma başvurmak isteyenler için başvurular 7 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında alınmaya başlandı. Başvurular Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden online bir şekilde alınabilecek.

 GEÇEN YIL 11 BİN ÖĞRENCİYE DESTEK VERİLDİ

Geçtiğimiz eğitim öğretim dönemi içerisinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan Kayseri il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 6 bin 277 aileden 11 bin 946 öğrenciye destek sağlandı. Bu yıl ise yapılacak olan değerlendirme sonucunda kaç kişiye destek verileceği belli olacak.