Öğretmenler dikkat bu haber sizin için! THY öğretmenlere özel yüzde 20 indirimle uçuş imkanı sunuyor:

Öğretmenlere Türk Hava Yollarından müjde geldi. Türk Hava Yolları öğretmenlere özel kampanya düzenledi. Kampanyanın detayları neler? Hangi uçuşlarda yüzde 20 indirim geçerli? İşte tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor..

Öğretmenler dikkat bu haber sizin için! THY öğretmenlere özel yüzde 20 indirimle uçuş imkanı sunuyor:

Öğretmenler dikkat bu haber sizin için! THY öğretmenlere özel yüzde 20 indirimle uçuş imkanı sunuyor: Öğretmenlere Türk Hava Yollarından müjde geldi. Türk Hava Yolları öğretmenlere özel kampanya düzenledi. Kampanyanın detayları neler? Hangi uçuşlarda yüzde 20 indirim geçerli? İşte tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor..

Türk Hava Yollarının (THY) duyurmuş olduğu kampanya öğretmenleri ilgilendiriyor. THY yapmış olduğu kampanya ile öğretmenlere müjdeli haberi duyurdu. Yurtiçi uçuşlarda öğretmenlere özel yüzde 20 indirim haberi verdi. Peki bu kampanya hangi tarihleri kapsıyor. İşte detaylar..

KAMPANYA İÇİN GEÇERLİ TARİHLER

Türk Hava Yollarının duyurmuş olduğu bu kampanya 1 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup 20 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. THY tarafından belirlenen bu tarihler arasında yurtiçi uçuşlarda öğretmenlere özel yüzde 20 indirim uygulanacak. 

İşte Türk Hava Yollarının kampanya ile ilgili yapmış olduğu açıklama;

Türk Hava Yolları indirim protokolü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yurt içindeki resmi okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere 1 Kasım 2022 – 20 Nisan 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlarda, baz ücret üzerinden yüzde 20 indirim (vergiler hariç) sağlayacak. 1416 sayılı kanun kapsamındaki yurt dışı öğrenimine gönderilen bursiyerler ile bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına yurt dışı uçuşlarında, baz ücret üzerinden yüzde 24 indirim (vergiler hariç) ve uçuşlarda biletleme yapılan kişilere 40 kg’ı geçmemek kaydıyla tek parça veya parça başına 23 kg’ı geçmemek kaydıyla 2 parça bagaj hakkı sunacaktır."

Kampanyanın detayları THY'nin yapmış olduğu açıklamada açık ve net açıklanmıştır. Belirlenen tarihler arasında yalnızca öğretmenlerin yararlanabileceği bu kampanya için net yüzde 20 indirim yapılacağı THY tarafından açıklanmıştır. 

Etiketler: türk hava yolları