Oğlu Oğulcan Engin ile küs olduğu iddia edilen Seda Sayan'dan yeni paylaşım: “Gözümün nuru oğlum!”

Geçtiğimiz aylarda ani bir karar ile vokalisti Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Seda Sayan, bu kararı ile herkesi şaşkına çevirmişti. Düğününe oğlu Oğulcan Engin’in katılmamış olması sebebi ile oğlundan destek görmediği iddia edilen Seda Sayan, aylar sonra ilk paylaşımı yaptı. İşte Seda Sayan- Çağlar Ökten ilişkisine ve Oğulcan Engin’in tepkisine ilişkin ayrıntılar…

Oğlu Oğulcan Engin ile küs olduğu iddia edilen Seda Sayan'dan yeni paylaşım: “Gözümün nuru oğlum!”

Uzun yıllardır sektörde olan ve hem sesi hem sahne performansları hem açık sözlülüğü hem de özel hayatı ile gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Sahne şovları ve sesinin gücü ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, daha önce yapmış olduğu 6 evlilik ile gündeme gelmiş ve birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Aşk kadını olduğunu söyleyen ancak 6 evlilikten sonra bir daha nikah masasına oturmayı düşünmediğini ifade eden Seda Sayan, bu söyleminin üzerinden aylar geçtikten sonra sözünü çiğnedi ve aynı programda vokalistliğini yapan Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu.

İlişkilerinin ortaya çıktığı ilk günlerde Çağlar Ökten ile iş arkadaşlığı dışında bir ilişkisinin olmadığını savunan Seda Sayan, bir süre sonra sözlerinin arkasında duramadı ve Ökten ile birlikte olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi alan ve kısa süre sonra da nikah masasına oturan Seda Sayan’ın düğününe tek oğlu Oğulcan Engin’in katılmaması ile büyük dikkat çekti.

Her fırsatta birlikte poz veren ve ilişkilerinin oldukça kuvvetli olduğu bilinen Oğulcan Engin ve Seda Sayan’ın, evlilik kararından sonra aralarının açıldığı iddia edildi. Düğünün üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen konuya ilişkin sessizliklerini koruyan anne- oğul, dün yaptıkları paylaşım ile iddialara adeta cevap verdi.

SEDA SAYAN’DAN YENİ PAYLAŞIM!

Oğlu Oğulcan Engin ile küs olduğu iddia edilen Seda Sayan'dan yeni paylaşım: “Gözümün nuru oğlum!” - Resim : 1

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlendiği için oğlu Oğulcan Engin ile arasının açıldığı iddia edilen Seda Sayan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Sayan, aylar sonra oğlu ile fotoğraf paylaştı.

“GÖZÜMÜN NURU OĞLUM!”

Oğlu Oğulcan Engin ile paylaştığı fotoğrafa, “gözümün nuru oğlum” notunu düşen Seda Sayan, böylelikle oğlu ile aralarında bir problem olmadığını kanıtlamış oldu.

ENGİN’DEN KARŞILIK GELMEDİ!

Oğulcan Engin, annesinin paylaştığı fotoğrafa bir karşılık vermedi.