Oğlu ile tatile çıkan Azeri asıllı model Günay Musayeva, iddialı pozu ile sosyal medyayı salladı: “Kapatmak ile hiç uğraşmasaydın!”

2015 yılında eski oyuncu Tolga Karel’den boşanan ve oğlu Cihangir ile iki kişilik bir hayat kuran Azeri asıllı model Günay Musayeva, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Musayeva’nın yarı çıplak pozu, sosyal medyayı resmen yerinden oynattı. İşte Musayeva’nın yeni pozuna ve sosyal medya kullanıcılarının yaptıkları yorumlara ilişkin ayrıntılar…

Oğlu ile tatile çıkan Azeri asıllı model Günay Musayeva, iddialı pozu ile sosyal medyayı salladı: “Kapatmak ile hiç uğraşmasaydın!”

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final tarihinin üzerinden yaklaşık olarak 10 yıl geçmiş olmasına rağmen tekrar bölümleri ile dahi reyting rekorları kırmayı başaran efsane dizi Yaprak Dökümü, birçok ismin popülerliğe kavuşmasını sağladı. Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır gibi oyuncuların yıldızlarının parlamasına vesilen olan Yaprak Dökümü dizisi, Tolga Karel’in canlandırdığı “Oğuz” karakteri ile de hafızalara kazındı.

Dizinin kötü adamı Tolga Karel, yıllarca canlandırdığı “Oğuz” karakteri ile anıldı. Rolünü iyi bir şekilde üstlenmesinin ekmeğini çok uzun bir süre yiyen ve diziden sonra da sık sık özel hayatı ile gündeme gelmeye devam eden Tolga Karel, 2011 yılında Azer asıllı model Günay Musayeva ile hayatını birleştirdi. Çalkantılı bir evlilik sürecinden geçen ve evliliğinden Cihangir ismini vermiş olduğu bir erkek çocuğuna sahip olan Tolga Karel, 2015 yılında Musayeva’dan boşandı.

Boşanma haberinin ardından uzun bir süre boyunca nafakada ödememe ve oğlu Cihangir ile ilgilenmeme haberleri ile gündeme gelen Tolga Karel, 5 yıl önce ABD’ye taşındı ve orada yeni bir hayat kurdu. Günay Musayeva ise Türkiye’de oğlu Cihangir ile kaldı.

Şu sıralar mankenlik yapan ve profesyonelliği ile podyumlarda rüzgar gibi esmeyi başaran Günay Musayeva, Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak oğlu Cihangir ile çıktığı tatilden oldukça iddialı bir poz paylaşan Musayeva, sosyal medya kullanıcılarının gündemine girdi.

OĞLU İLE TATİLE ÇIKTI!

Boşandıktan sonra oğlu Cihangir ile yepyeni bir hayat kuran Musayeva, yakın zaman önce Cihangir ile tatile çıkarak yoğun iş temposundan önce enerji toplamaya çekildi.

MÜSTEHCEN PAYLAŞIM!

Oğlu ile tatile çıkan Azeri asıllı model Günay Musayeva, iddialı pozu ile sosyal medyayı salladı: “Kapatmak ile hiç uğraşmasaydın!” - Resim : 1

Musayeva, oğlu ile birlikte çıktığı tatilden yarı çıplak bir fotoğraf paylaştı. Tamamen çıplak olan bedenini bir plaj havlusu ile kapatan Musayeva, sosyal medyayı salladı.

ELEŞTİRİLDİ!

Musayeva’nın yarı çıplak verdiği poza “kapatmak ile hiç uğraşmasaydın” şeklinde ağır eleştiriler yapıldı.