Odeabank taşıt kredisine yenilik getirdi! Faiz oranları bir anda dibi gördü! Artık faizler yüzde 3,36’dan başlayacak

Özel bankacılık sektörünün tanınmış simalarından biri olan Odeabank, taşıt kredisinde sağladığı avantajları artırdı. Faiz oranlarını düşüren Odeabank, aynı zamanda vade sürelerini de esnetti.

Odeabank taşıt kredisine yenilik getirdi! Faiz oranları bir anda dibi gördü! Artık faizler yüzde 3,36’dan başlayacak

Otomotiv sektöründe son zamanlarda arka arkaya gelen krizler, otomobil fiyatlarının beklenmedik bir şekilde artmasına neden oldu. Tedarik zincirindeki sıkıntılardan çip ve enerji krizine kadar pek çok kriz ile aynı anda boğuşmak zorunda kalan otomotiv sanayisi kaçınılmaz bir şekilde araç fiyatlarında artışa giderken; araç almak isteyen vatandaşların tek çaresi ise, banka kredileri oldu. 2023 zamlarından önce sıfır ya da ikinci el araç alacaklara müjde bugün Odeabank’tan geldi.

Son zamanlarda müşterilerine daha avantajlı bir şekilde hizmet sağlayabilmek adına gerçekleştirdiği kampanyaları ile dikkat çeken Odeabank’tan yeni bir kampanya daha geldi. Özellikle otomobil almak için taşıt kredisi kullanmak isteyen vatandaşları ilgilendiren bu kampanya kapsamında taşıt kredisi faiz oranlarının düşürüldüğü bilgisi dikkat çekti. Güncel faiz oranlarını açıklayan Odeabank, aynı zamanda taşıt kredisi kullanım şartlarını da açıkladı.

ODEABANK’TA TAŞIT KREDİSİ MAKSİMUM 48 AY VADE İLE

Odeabank taşıt kredisine yenilik getirdi! Faiz oranları bir anda dibi gördü! Artık faizler yüzde 3,36’dan başlayacak - Resim : 1

Yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olan Odeabank, ister birinci el isterse ikinci el araç alımı yapacak olsun tüm vatandaşları finansman anlamda daha avantajlı bir şekilde desteklemek için harekete geçti. Yeni kampanyası kapsamında 48 aya kadar vade sunacağını bildiren Odeabank, 400 bin TL’ye kadar değeri olan araçlar için çekilecek taşıt kredilerinde 48 ay; 401 bin ’L'den 800 bin TL’ye kadar değeri olan araçlar için çekilecek taşıt kredilerinde 36 ay; 800 bin 1 TL ile 1 milyon 200 TL’ye kadar değeri olan araçlar için çekilecek taşıt kredilerinde 24 ay; 1 milyon 200 bin 1 TL ile 2 milyon TL’ye kadar değeri olan araçlar için çekilecek taşıt kredilerinde ise 12 ay vade sunacağını belirtti.

Mevzuat gereği taşıt kredilerinde sıfır araçların fatura değerini, ikinci el araçların kasko değerini baz alan Odeabank, bu bağlamda değeri 400 bin TL’ye kadar olan araçları yüzde 70’e kadar finanse edebileceğini belirtirken; değeri 400 bin 1 TL ile 800 bin TL arasında olan araçları yüzde 50’ye; değeri 800 bin 1 TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında olan araçları yüzde 30’a; değeri 1 milyon 200 bin 1 TL ile 2 milyon TL arasında olan araçları ise yüzde 20’ye kadar finanse edebileceğini bildirdi.

ODEABANK’TA TAŞIT KREDİSİ YÜZDE 3,36 FAİZ İLE

Taşıt alımlarında sağlanan finansal destek kapsamında başvuruların yalnızca 18 yaşından büyük ve gelirini belgeleyebilen bireyler tarafından yapılabileceğini hatırlatan Odeabank, taşıt kredilerinin kullanımlarında araç rehin sisteminin devreye sokulacağını belirtti. Bu kapsamda satın alınacak aracın güvence altına alınmasını talep eden Odeabank, kredi kullanan kişilerin araçlarına kasko sigortası yaptırmasını şart koştu.

Öte yandan Odeabank, kampanya kapsamında sağladığı taşıt kredisinin faiz oranlarını da açıkladı. Odeabank’tan gerçekleştirilen açıklamaya göre, bankanın taşıt kredisi için sağladığı finansman yüzde 3,36’dan veriliyor.