O Ses Türkiye jürisi değişiyor mu? Kulislere öyle bir isim sızdı ki... Haluk Levent mi geliyor?

Acun Medya imzasıyla TV 8 ekranlarında her sezon izleyici karşısına çıkan O Ses Türkiye programıyla ilgili bomba gibi yeni jüri iddiası gündeme oturdu. O Ses Türkiye jüri koltuğunda yeni sezonda Haluk Levent mi oturacak? Haluk Levent kimin yerine geliyor? İşte detaylar…

O Ses Türkiye jürisi değişiyor mu? Kulislere öyle bir isim sızdı ki... Haluk Levent mi geliyor?

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan yarışma programları, her sezonda reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında her yılbaşından sonra, 2014 yılından bu yana Survivor Türkiye programı izleyici karşısına çıkarken, 2018 yılından bu yana da Survivor programından sonra MasterChef Türkiye programı ekranlara geliyor. Öte yandan uzun yıllardır TV 8 ekranlarında bu programlarla birlikte izleyici karşısına çıkan O Ses Türkiye programı da reytingleri sallamaya devam ediyor. Sevilen müzik yarışmasında jüri koltuğuna Haluk Levent’in oturacağı iddia edildi.

O Ses Türkiye’de “Yeni Jüri Üyesi” İddiaları…

O Ses Türkiye jürisi değişiyor mu? Kulislere öyle bir isim sızdı ki... Haluk Levent mi geliyor? - Resim : 1

Birçok ülkede “The Voice” ismi ile yayınlanan şarkı yarışması programı, Acun Medya imzasıyla 2013-2014 döneminden bu yana “O Ses Türkiye” ismi ile ekranlara geliyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı programda ayrıca 4 jüri üyesi bulunuyor. Yarışmaya katılan yarışmacılar sahnede performanslarını sergiliyor ve jüri üyeleri arasında performansı beğenenler koltuklarını çevirerek o yarışmacıyı kadrosuna katmak istediğini gösteriyor. Yarışmacı da kendisini seçen jürilerden birini tercih ederek yarışmaya devam ediyor. Formatıyla dünya genelinde çok sevilen programda şimdilerde yeni jüri iddiaları gündeme geliyor.

Yeni Sezonda Haluk Levent Mi Olacak?

O Ses Türkiye programında son sezonda Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç isimleri jüri üyeleri olarak yer almıştı. Programın değişmeyen tek jüri üyesi olan Hadise, geçtiğimiz sezon programa veda etmiş ve koltuğunu da Ebru Gündeş’e devretmişti. Daha önce birçok ismin jüri üyesi olarak yer aldığı O Ses Türkiye programında, yeni sezonda bir kez daha jüri üyesi değişikliği yaşanacağı iddia edildi.

İddialara göre yeni sezonda ünlü şarkıcı Haluk Levent O Ses Türkiye jürileri arasında yer alabilir. Sosyal medyada birçok izleyici, Acun Ilıcalı’ya, Haluk Levent’in O Ses Türkiye’de yer alması için yoğun bir baskı kurmuş durumda. Ilıcalı’nın veya Haluk Levent’in konu hakkında açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.