O İsim Şeyma Subaşı'ndan Yalvar Yakar Özür Diledi! ''Ben Kimim'' Derken Gözyaşlarını Tutamadı!

Şeyma Subaşı bu defa gündeme Tuba Ünsal'ın açıklaması ile geldi. Tuba Ünsal pişmanlık gözyaşlarını tutamadı. Şeyma Subaşı'ndan cevap geldi mi? Şeyma Subaşı Tuba Ünsal'ın özrünü kabul etti mi? İşte detaylar...

O İsim Şeyma Subaşı'ndan Yalvar Yakar Özür Diledi! ''Ben Kimim'' Derken Gözyaşlarını Tutamadı!

Gündeme sosyal medya paylaşımları ile sık sık gelen Şeyma Subaşı bu defa özür dilenilen taraf oldu. Ünlü oyuncu Tuba Ünsal katıldığı bir programda kendisine yöneltilen Şeyma Subaşı sorusunu cevaplarken gözyaşlarını tutamadı. Pişmanlığını dile getiren Tuba Ünsal özür diledi. 

Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile oldukça beğenilen Tuba Ünsal bu defa gündeme gözyaşları ile geldi. Katıldığı programda kendisine yöneltilen soruları cevaplarken Şeyma Subaşı sorusunda duraksayan ünlü oyuncunun pişmanlığı herkesi şaşırttı. 

Tuba Ünsal Şeyma Subaşı'na Ne Demişti?

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Tuba Ünsal katıldığı bir programda sunucunun ''Tuba Ünsal Şeyma Subaşı'nın en çok neyini beğenmiyor?'' sorusu karşısında uzun cümlelerle pişmanlığını dile getirirken özrü herkesi düşündürdü. Şeyma Subaşı'ndan özür dileyen Tuba Ünsal akıllarda ''Tuba Şeyma'ya ne yapmıştı?'' sorularını getirdi.

Cansu Canan Özgen'in sunuculuğunu üstlendiği 40 programına katılan Tuba Ünsal'ın iki yıl öncesine ait olan Şeyma Subaşı hakkındaki pişmanlığı görenleri duygulandırdı. Yıllar önce kurmuş olduğu cümleler için Şeyma Subaşı'ndan özür dileyen Tuba Ünsal ile Şeyma Subaşı arasında neler olmuştu? Tuba Ünsal Şeyma Subaşı'na neler dedi?

Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı Pişmanlığı

40 Programına katılan Tuba Ünsal iki yıl önce Şeyma Subaşı ile ilgili yaptığı paylaşımlar adına özür diledi. İki sene önce Guido adındaki İtalyan sevgilisi ile uçakla seyahat eden Şeyma Subaşı direkt uçuşun olmaması ile can sıkkınlığını dile getirmişti. Şeyma Subaşı'nın paylaşımına karşılık Tuba Ünsal ''Demiş ki ben boşum. Bende bu kadar var. Beni küçük küçük kızlar takip etsin'' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Bu paylaşımı o dönem Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşı ile evli olan tasarımcı Elisabeth Mas’in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşamıştı. Bu paylaşımı da bu nedenle yaptığı iddia edilse de Tuba Ünsal iki sene sonra Şeyma Subaşı'ndan özür diledi. Kendisi için ''senin ne haddine bir kadına bunu söylemek?'' diyen Tuba Ünsal'a ''En azından büyüklük edip özür dilemiş'' şeklinde yorumlar yapıldı.