O banka duyurdu: Ankara'da depo fiyatları dibe çekildi! 80 metrekare depo 40 bin TL'den satışta!

Ülkemizin en gelişmiş bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yatırımcıların ve tüketicilerin yanında yer aldığını duyurdu. Banka, Ankara ilinde bulunan iki taşınmaz için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni ihalelere ilişkin ayrıntılar….

O banka duyurdu: Ankara'da depo fiyatları dibe çekildi! 80 metrekare depo 40 bin TL'den satışta!

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından sonra Ankara ilinde bulunan iki adet gayrimenkulün, banka ile uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkarıldığını duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN UYGUN FİYATLI SATILIK TAŞINMAZ İLANLARI

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler sayesinde her dönem olduğu gibi yeni dönemde de müşteri sayısını arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, bir yeni hizmet ile daha tüketicinin bütçesini rahatlatmak istediğini belirtti. Banka, elinde bulunan icralık taşınmazlar için Intengo platformu ile anlaştığını ve söz konusu yasal ihale platform aracılığı ile uygun fiyatlı taşınmaz satışı yapacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo ile yapmış olduğu iş birliği, kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başardı. Piyasanın artan fiyat grafiğine ayak uyduramayan tüketiciler ve yatırımcılar, Yapı Kredi Bankası’nın yeni ihalelerini araştırmaya başladı. Banka, Ankara ilinde bulunan iki taşınmaz için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK DEPO!

O banka duyurdu: Ankara'da depo fiyatları dibe çekildi! 80 metrekare depo 40 bin TL'den satışta! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan taşınmazın, depo vasıflı olduğu öğrenildi. Ankara ilinin Polatlı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan deponun büyüklüğü ise 80 metrekare olarak açıklandı.

Yapı Kredi Bankası fiyat teklifine açık bulunan depoya ilişkin ayrıntıları paylaştı. Banka, ilgili depo için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 40 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK DEPOLU DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, depolu dükkan vasfında olduğu belirtildi. Sincan ilçesinde bulun dairenin 73 metrekare büyüklüğünde olduğu ve daire için sunulabilecek minimum teklifin 275 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelinin ise 13 bin 750 YL olarak açıklandı.