Nükhet Duru'nun “tayt yasaklansın” açıklamasına, Mehmet Ali Erbil'den destek! “Kilolu olan tayt giymesin!”

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda tayt giyen kadınları hedef alan sözleri ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Nükhet Duru’ya, Mehmet Ali Erbil’den destek geldi. İşte Erbil’in o sözleri…

Nükhet Duru'nun “tayt yasaklansın” açıklamasına, Mehmet Ali Erbil'den destek! “Kilolu olan tayt giymesin!”

Son dönemlerde ünlüler camiasında yaşanan polemikler hem izleyicilerin hem de magazin mensuplarının dikkatlerinden kaçmamaya başladı. Özellikle doğrudan hedef alınmalarına rağmen isim verilmediği için ucu kapalı gerçekleşen çekişmeleri tartışmalar, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmaya başladı. Popüler tartışma konularının başında ise kadın bedeni üzerinden yapılan eleştiriler ve hedef göstermeler geldi.

Günümüzün gelişen teknolojik şartları, ekonomik alanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler ve direkt olarak güncel yaşamı etkileyen çeşitli faktörler var iken kadınların giydikleri, söyledikleri gibi konular üzerinden devam ettirilen tartışmalar ve kullanılan iğneleyici sözler, birçok sosyal medya kullanıcısı başta olmak üzere ünlü isimlerin de gündemlerinde yer almaya başladı. Özellikle sahne şovu yapan ünlülerin ve dizi/ film projelerinde yer alan kadın oyuncuların görevleri sıklık ile meslektaşları veya diğer ünlüler tarafından sorgulanırken erkek oyuncular hakkında benzer söylemlere rastlanılmaması “yeter artık” dedirtmeye başladı.

Sahnelerden uzaklaşmadan önce giydiği sahne kıyafetleri ve sergilediği sahne şovları ile Gülşen’e yapılan eleştiriler o dönem içerisinde gündemden düşmezken son olarak Seren Serengil’in, Demet Özdemir’in yeni dizisinde Buğra Gülsoy ile çekilen sevişme sahnelerine “kayınvalidesi izlemiyor mu?” yorumlarında bulunması tepkilere sebep oldu.

Kadın sanatçılara yönelik eleştiriler gelmeye devam ederken ünlü şarkıcı Nükhet Duru, ünlü ünsüz tüm kadınları yakından ilgilendiren yeni bir açıklamada bulundu. Duru’nun tayt giyen kadınları hedef aldığı açıklamasına, Mehmet Ali Erbil’den de destek geldi.

NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?

Nükhet Duru'nun “tayt yasaklansın” açıklamasına, Mehmet Ali Erbil'den destek! “Kilolu olan tayt giymesin!” - Resim : 1

Yıllardır sahnelerde performans sergileyen ünlü şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda “tayt giymek yasaklansın, görmeye dayanamıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Duru, bu sözleri ile hem sosyal medya kullanıcılarından hem de magazin basınından büyük tepki görmüştü.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN DESTEK!

Son günlerde gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Nükhet Duru’nun tayt giyimi ile ilgili söylediklerine destek veren Erbil “kilolu olan tayt giymesin, uzun bacakları ve düzgün fiziği olanlar giysin” ifadelerini kullandı.