Nisa Bölükbaşı'nın Milyonluk Yeni Projesi Olay Oldu! Aleyna Tilki'nin Yerini Aldı!

Survivor All Star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı, ekran önü macerasını başlattı. Bölükbaşı, ünlü bir markanın reklam filmi için anlaşma imzalayarak bundan sonra kariyerine kamera önünde devam edeceğinin sinyallerini vermiş oldu. İşte Nisa Bölükbaşı’nın yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Nisa Bölükbaşı'nın Milyonluk Yeni Projesi Olay Oldu! Aleyna Tilki'nin Yerini Aldı!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor’a katılarak 2020 yılında büyük bir çıkış yakalayan Nisa Bölükbaşı, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başardı. Bu sene de All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışmasına katılarak kendisini bir kez daha gösteren Nisa Bölükbaşı, yarışmada sergilediği performanslar ve aynı yarışmada bulunan eski Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile yaşadığı aşk ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Ocak ayında başlayan Survivor All Star’a, sevgilisi olduğu bilinen Ogeday Girişken ile katılan ancak yarışma boyunca ilişkilerine dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star’ı şampiyon olarak tamamladı. 12 yıl sonra gelen kadın şampiyon olarak magazin gündemine bomba gibi düşen Nisa Bölükbaşı, haksız zafer elde ettiği gerekçesi ile hala eleştiri oklarının hedefinde olmaya devam ediyor.

Kendisi ile ilgili birçok eleştirel cümlelerin sarf ediliyor olmasına rağmen sessiz kalmayı ve kendi hayatını yaşayarak şampiyonluğunun tadını çıkarmayı tercih eden Nisa Bölükbaşı, bu kez de yarışmadan gelen popülerliği ekran önüne taşımaya hazırlanıyor. Bölükbaşı, yarışmadan sonra kendisine gelen onlarca reklam teklifinin içerisinden birisini seçerek, anlaşma imzaladı. O anlar kameralara yansıdı.

Nisa Bölükbaşı Paylaşılamadı!

Survivor yarışması ile büyük bir üne kavuşan ve kanalın patronu Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre yarışmanın başından sonuna kadar inanılmaz bir oy alan Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrasında yapımcılar tarafından paylaşılamadı. Bölükbaşı’na birçok yapım şirketinden reklam teklifleri gelmeye başladı.

Anlaşmaya Oturdu!

Nisa Bölükbaşı'nın Milyonluk Yeni Projesi Olay Oldu! Aleyna Tilki'nin Yerini Aldı! - Resim : 1

Nisa Bölükbaşı, kendisine gelen reklam tekliflerinden birisini kabul ederek anlaşmaya oturdu. Bölükbaşı’nın sözleşmeyi imzaladığı o anlar, kameralara yansıdı.

Aleyna Tilki’nin Yerini Aldı!

Nisa Bölükbaşı’nın reklam teklifini kabul ettiği firmanın, daha önce Aleyna Tilki ile çalışan bir içecek firmasının olduğu öğrenildi.