Nihat Doğan, Survivor 2023'e doğru adım adım gidiyor! Yoğun talep var: Acun kayıtsız kalamayacak!

Survivor 2023 sezonu için şimdiden kimlerin yarışacağı merak konusu olurken, sosyal medyada “Nihat Doğan” sesleri yükselmeye başladı! Daha önce 2011 sezonunda yarışmacı olarak yer almış Nihat Doğan’a yeniden Survivor’ın yolu göründü. Acun Ilıcalı ne diyecek?

Nihat Doğan, Survivor 2023'e doğru adım adım gidiyor! Yoğun talep var: Acun kayıtsız kalamayacak!

46 yaşındaki ünlü şarkıcı Nihat Doğan, uzun yıllardır Türkiye’de şarkıcılık kariyerinde attığı adımlarla adından söz ettirdi. İlk kez 1994 yılında yayınlanan “Kırdın Kalbimi” isimli çalışmasıyla profesyonel müzik kariyerine adım atan Nihat Doğan, daha sonra ilerleyen yıllarda birçok şarkısıyla ve albümüyle adından söz ettirdi. Ancak ünlü şarkıcı bu süreçte kariyerinden çok magazin gelişmeleriyle gündeme gelen bir isim oldu. Yaşadığı ilişkiler, yaptığı skandal açıklamalar ile sosyal medyada seveni kadar sevmeyeni de olan Nihat Doğan’ın ismi, şimdilerde yeniden Survivor ile anılmaya başladı. Doğan, daha önce 2011 sezonunda Survivor yarışmasında yer almıştı.

Survivor 2023 İçin “Nihat Doğan” Baskısı!

Nihat Doğan, Survivor 2023'e doğru adım adım gidiyor! Yoğun talep var: Acun kayıtsız kalamayacak! - Resim : 1

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen “Survivor Ünlüler – Gönüllüler” formatında ilk sezonda yarışmada ikinci olmuştu. Finalde Derya Büyükuncu’ya SMS oylamalarında kaybeden Nihat Doğan, söz konusu sezonda futbolcu Pascal Nouma ile yaşadığı kavgayla hatırlanıyor. Ardından 2015 yılında Survivor All Star programına da katılmak üzere davet alan Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın katledilmesiyle ilgili olarak dile getirdiği açıklamalardan sonra gördüğü tepkiler nedeniyle programa katılamadı. Ancak sosyal medyada Survivor 2023 için Nihat Doğan’ın ismi yoğun şekilde anılmaya başladı.

“Nihat Gitsin Adayı Karıştırsın!”

2014 yılından bu yana TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan başarılı program, son olarak 2022 All Star sezonuyla ekranlardaki yerini aldı. Programda Nisa Bölükbaşı şampiyonluğunu ilan ederken, izleyiciler şimdiden yarışmanın yeni sezonunda hangi isimlerin yarışacağını öğrenmek için araştırmalara başladı. Sosyal medyada Survivor 2023 programı için şimdiden çeşitli isimler gündeme gelirken, adı en çok anılan isimlerden biri de Nihat Doğan oldu. Birçok izleyici, Nihat Doğan’ın Survivor programının dinamiklerine uygun bir isim olduğunu, Doğan’ın adada olması halinde adanın çok karışacağını iddia etti. Bu yoğun ısrarlardan sonra Acun Ilıcalı’nın ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Etiketler: survivor, Nihat Doğan