Netflix Fragmanı Duyurmuştu! Dev Kadrolu Zeytin Ağacı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Hem ülkemizde hem de dünyada popüler bir dizi film izleme platformu olarak bilinen Netflix'e yeni bir yapım daha dahil oluyor.

Netflix Fragmanı Duyurmuştu! Dev Kadrolu Zeytin Ağacı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Hem ülkemizde hem de dünyada popüler bir dizi film izleme platformu olarak bilinen Netflix'e yeni bir yapım daha dahil oluyor. Dev kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Zeytin Ağacı dizisinin yayın tarihine yönelik yeni bilgiler gündeme geldi.

Netflix'in yeni Türk dizisi olan ve daha yayınlanmadan büyük bir heyecan yaratan Zeytin Ağacı'nın yayın tarihi nihayet açıklandı. Dizi kadrosunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Fırat Tanış, Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak ve Rıza Kocaoğlu gibi usta isimler yer alacak.

Zeytin Ağacı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Diziye ilişkin ilk görsellerin yayınlanması ise büyük bir heyecan yarattır. Öyle ki Zeytin Ağacı'nın yapımcılığını ülkemizde çok önemli işlere imza atmış olan OGM Pictuıres üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin oturacakken, ana tema, geçmişin değiştirilemese dahi kabul edilmesi, hayatta birçok çıkmazın üstesinden gelinebileceğine yönelik duygusal ve umut verici mesajlar bulunuyor. Birbirinden ünlü ve sevilen oyuncuları bir araya getiren Zeytin Ağacı dizisi, 28 Temmuz 2022 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Netflix dijital platformunda yer alacak.

Zeytin Ağacı Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Zeytin Ağacı dizisinin ana karakterleri Ada, Sevgi ve Leyla olacak. Ada karakterine Tuğba Büyüküstün, Sevgi karakterine Boncuk Yılmaz ve Leyla karakterine ise Seda Bakan hayat verecek. Ada, Sevgi ve Leyla'nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde çok en zor anlarda dahi onlara güç veren bir dostluğa dönüşecektir. Ada, çok başarılı bir genel cerrah, Sevgi, hırslı bir avukat, Leyla ise ikisinin aksine çalışmış ancak bir kariyer yapamamış bireyi canlandıracak. 

Leyla eşi ve oğlu ile çok rahat bir yaşam sürer. Fakat 3 kadın arasındaki çok güçlü olan arkadaşlık bağı, Sevgi'ye kanser teşhisi konulmasıyla birlikte en büyük sınavını verecektir. Leyla'dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak adına Ayvalık'a götürmesini isteyen kanser hastası Sevgi'yi bu kararından arkadaşları döndürmeyecek ve hep birlikte yola koyulacaklar. Fakat henüz bilmedikleri bir şey var! Bu yolculuk onların hayatını tamamen değiştirecek. Sevgi'nin içinde bulunduğu arayış hem Ada'nın hem de Leyla'nın yaşamında da çok beklenmedik gelişmelerin yaşanmasına neden olacaktır.

Etiketler: zeytin ağacı, netflix