Netflix, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 12 yıl sonra bir araya getirdi! Bihter ve Behlül’den...

Ünlü ve güzel oyuncu Beren Saat ile ünlü ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinin finalinden 12 yıl sonra yeniden aynı sete çıktı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı setten fotoğrafları ilk kez sosyal medyaya yansıdı.

Netflix, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 12 yıl sonra bir araya getirdi! Bihter ve Behlül’den...

Ünlü ve güzel oyuncu Beren Saat, kariyerine 2004 yılında ilk adımlarını attı. İlk kez Aşkımızda Ölüm Var dizisinde “Nermin” karakteriyle izleyici karşısına çıkan Beren Saat, daha sonra Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizilerinde rol aldı. Ünlü ve güzel oyuncu Hatırla Sevgili dizisi ile adını duyurmayı başardıktan sonra Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı “Bihter” karakteriyle adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı. Beren Saat, buradaki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden sete çıktı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Aynı Filmde!

Netflix, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 12 yıl sonra bir araya getirdi! Bihter ve Behlül’den... - Resim : 1

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise kariyerine ilk adımını 2005 yılında Gümüş dizisi ile attı. Ardından Menekşe ile Halil dizisinde rol alan Tatlıtuğ, 2008 yılında Aşk-ı Memnu dizisinde “Behlül” karakteriyle yer aldı. Daha sonra Ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma dizilerinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ da tıpkı meslektaşı Beren Saat gibi en büyük çıkışını Aşk-ı Memnu dizisi ile yakaladı. İkili, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdıkları “Bihter” ve “Behlül” karakterleri ile hala hafızalardaki yerlerini koruyor. Türkiye’nin en uyumlu ikilileri arasında yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi, şimdi de bir Netflix filmi için aynı sete çıktı.

12 Yıl Sonra Yeniden Aynı Setteler

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u, Aşk-ı Memnu finalinden bu yana geçen 12 yıllık aranın ardından bir Netflix filmi buluşturdu. Yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın üstlendiği ve senaryosunu da Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı filmde rol alan Saat ve Tatlıtuğ, filmin Şile sahildeki çekimleri için birlikte sete çıktı. İkilinin setten fotoğrafları kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı. İkilinin başrollerinde yer alacağı Netflix filminin çekimlerinin bir kısmının New York’ta yapılacağı öğrenildi.