Nesrin Cavadzade'den Ateşli Paylaşım İp Askılı Saten Elbisesi, Yangın Çıkardı!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan oyuncu Nesrin Cavadzade, Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzelliği ile büyüleyen güzel oyuncu, elbisesi ile yürekleri hoplattı. İşte Nesrin Cavadzade’nin yeni fotoğraf paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Nesrin Cavadzade'den Ateşli Paylaşım İp Askılı Saten Elbisesi, Yangın Çıkardı!

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade hem oyunculuk performansları hem de güzelliği ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, şu sıralar ekran önü işlerine ara vererek tatil yapmayı tercih ediyor.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizi ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, meslektaşı Gökhan Alkan ile yaşadığı ilişki ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Her türlü karaktere hayat verebilecek oyunculuk yeteneğine sahip olan Cavadzade, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı ile de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Instagram hesabının hikayeler kısmından sık sık paylaşımlarda bulunan Cavadzade, geçtiğimiz günlerde yayınladığı iki fotoğrafı ile resmen nabızları yükseltti. Güzel oyuncunun üzerinde ki derin göğüs dekolteli elbise ve dudağına sürdüğü kırmızı ruj, sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başardı.

İp Askılı Elbisesi Olay Oldu!

Son dönemlerde sosyal medya hesabını sıklık ile kullanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda final yapan Üç Kuruş isimli dizi ile bir kez daha oyunculuk yeteneğini ortaya koymayı başardı. Üniversite eğitiminden sonra rol aldığı Yersiz Yurtsuz isimli TV dizisi ile ekran önü macerasına başlayan 39 yaşındaki güzel oyuncu, şimdilerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikayeler kısmından iki yeni fotoğrafını paylaşan Cavadzade, giydiği ip askılı kırmızı saten elbisesi ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Derin göğüs dekoltesi olan elbisenin, Cavadzade’nin seksiliğine seksilik kattığı görüldü.

Kırmızı Ruj ile Tamamladı!

Nesrin Cavadzade'den Ateşli Paylaşım İp Askılı Saten Elbisesi, Yangın Çıkardı! - Resim : 1

Kombinini kırmızı ruju ile tamamlayan ünlü oyuncu, yaptığı bu son dokunuş ile takipçilerinden tam not almayı başardı.

Dakikalar İçerisinde Gündeme Düştü!

Fotoğraflarını post olarak değil, hikaye olarak paylaşmış olmasına rağmen dakikalar içerisinde magazin basının dikkatini çekmeyi başaran Cavadzade, sosyal medyada en çok konuşulan ünlülerin arasında yerini aldı.

Etiketler: nesrin cavadzade