Nesrin Cavadzade, mücevher markası ile anlaştı! Taktı takıştırdı, kamera karşısına geçti! “Kesinlikle abartıyı severim!” Neler oluyor?

Ekranların beğeni toplayan isimlerinde biri olan Nesrin Cavadzade, yeni markası için kamera karşısına geçti. Reklam yüzü olduğu markanın lansman töreninde konuşan Nesrin Cavadzade, bomba gibi açıklamalar yaptı.

Nesrin Cavadzade, mücevher markası ile anlaştı! Taktı takıştırdı, kamera karşısına geçti! “Kesinlikle abartıyı severim!” Neler oluyor?

Son zamanlarda rol aldığı Yasak Elma ve Üç Kuruş isimli diziler ile adından sıkça söz ettiren kadın oyunculardan biri olan Nesrin Cavadzade, kariyerinde önemli bir gelişme yaşadı. Setlerden bir süredir uzak olan Nesrin Cavadzade, bir marka ile iş birliği gerçekleştireceğini açıkladı. Bir mücevher markasının reklam yüzü olan Nesrin Cavadzade, yeni markasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Gökhan Alkan ile birlikte olan ve kendisine ilişkisine yönelik gelen evlilik sorularına; “Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim” şeklinde sitem etmesiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, kameralar karşısında samimiyet ile muhabirlerin sorularını yanıtladı.

NESRİN CAVADZADE, MÜCEVHER MARKASININ YÜZÜ OLDU

Nesrin Cavadzade, mücevher markası ile anlaştı! Taktı takıştırdı, kamera karşısına geçti! “Kesinlikle abartıyı severim!” Neler oluyor? - Resim : 1

Şimdilerde kendisini işine veren Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün yeni bir iş birliğine imza attı. Oyunculuk performansı kadar zevkli moda anlayışı ve güzelliğiyle de adından söz ettiren 40 yaşındaki Nesrin Cavadzade bir mücevher markası ile olan iş birliğinin lansmanını Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirdi. Lansmanda kameraların sorularına yanıt veren Nesrin Cavadzade, önemli açıklamalarda bulundu.

Yaptığı iş birliğine esprili bir açıklama ile dikkat çeken Nesrin Cavadzade, “Markanın elçisi olduğum için çok mutluyum. Bana kazanımı çok büyük oldu. Bu vesileyle artık mücevhere para vermem diye düşünüyorum” diye konuştu. Muhabirlerin “Abartıyı sever misiniz?” sorusunu da yanıtsız bırakmayan Nesrin Cavadzade, “Kesinlikle abartıyı severim. Bunu giydiğim ve taktığım takılardan anlıyorsunuzdur. Gereğinden fazla şık giyineyim, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum” dedi.

NESRİN CAVADZADE İLE GÖKHAN ALKAN’IN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Öte yandan Üç Kuruş dizisinden bu yana ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, nişanlandığını meslektaşı Gökhan Alkan ile sessiz sedasız ayrılmasıyla aylarda konuşulmuştu. Yasak Elma isimli dizide tanışan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, nişanlandıktan bir süre sonra birbirilerini sosyal medyadan takibi bırakmış ve aşk fotoğraflarını arka arkaya silmişti.

O günden beri eski nişanlısı Gökhan Alkan ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Nesrin Cavadzade, her fırsatta önünü baktığını göstermiş ve son olarak kameraların sorusuna, “O defter kapandı” diyerek, barışmanın olmayacağını kesin bir dille bildirmişti. Nesrin Cavadzade’nin eski nişanlısı Gökhan Alkan, kameralar karşısına en son ATV ekranlarından yayınlanan Kalp Yarası isimli dizi ile geçmişti.