Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu

Gecenin Ucunda dizisi ile yine efsane bir oyunculuk sergileyen ve bu sefer eşi ile kamera karşısına geçen Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı yorum yağmuruna tutuldu.

Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu

2016 senesinde dizi setinde başlayan ilişkiyi nikah masasına taşıyarak Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. İzleyicinin karşısına ilk olarak Yaprak Dökümü isimli dizide çocuk yaşta çıkan Atagül sonrasında Kara Sevda ve Sefirin Kızı isimli dizilerle çıkarak büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. 

Hanımefendi kişiliği kadar duru güzelliği ile de milyonların kalbini kazanan Neslihan Atagül aynı zamanda sosyal medyayı da son derece aktif bir şekilde kullanıyor. 2013 senesinde Fatih Harbiye dizisinde rol arkadaşı olan Kadir Doğulu ile ilişkiye yelken açan genç yetenek 2016 senesinde hayatını Doğulu ile birleştirme kararı almıştı. Çift bir kere daha aynı dizide rol alma kararı alarak hayranlarını sevindirmişti. 

NESLİHAN ATAGÜL KÜVETE GİRDİ SOSYAL MEDYA YIKILDI! 

Güzelliği ile gözleri kamaştıran Neslihan Atagül sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettirmeye devam ederken küvet pozu ile yine gündemi salladı. Hayranlarını güldüren paylaşımı kısa sürede paylaşım rekoru kırarken güldüren yorumlarda dikkat çekti. 

Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu - Resim : 1

Ekranların estetiksiz doğal güzelleri arasında yer alan Neslihan Atagül'ün küvetin içerisinde paylaştığı resim haberi takipçilerini heyecanlandırırken cesur bir poz bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. 

Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu - Resim : 2

Küvetin içerisinde yer alan resmi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken kısa sürede de paylaşım rekorları kırdı. Hayranları düşünceli pozu sonrasında Neslihan Atagül'ü yorum yağmuruna tuttu. 

Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu - Resim : 3

Özel bir televizyon kanalında yayımlanan ve gerçek bir hikayeden uyarlama olan Gecenin Ucunda dizisi ile yoğun bir şekilde çalışan Neslihan Atagül bu yoğunluğa rağmen sosyal medyaya zaman ayırmaya devam ediyor. 

Neslihan Atagül'ün küvet pozu sosyal medyayı salladı küvete girdi ama kimse böyle beklemiyordu - Resim : 4

Atagül hesabından sık sık eşi ile olan resimlerini paylaşmayı ihmal etmiyor.