Neredeyse Göğsü Açılacaktı! Süper Minisiyle Fotoğraf Paylaşan Ebru Polat’tan Sansürlü Poz..

Geçtiğimiz günlerde uçakta yaşadığı bir kaza sonucu bluzunun açılmasıyla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, bu sefer de arabada otururken çektiği bir fotoğrafı sansürleyerek paylaştı. İşte o poz...

Neredeyse Göğsü Açılacaktı! Süper Minisiyle Fotoğraf Paylaşan Ebru Polat’tan Sansürlü Poz..

Ebru Polat, sosyal medya hesabından süper minisiyle arabada otururken verdiği pozunu sansürleyerek takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı, pozunda dikkatli bir şekilde kendini koruyarak, olayın tekrar yaşanmasını engellemek istediğini belirtti.

Şarkıcının verdiği poz, takipçileri tarafından yine büyük ilgi gördü ve onu destekleyen yorumlarla dolup taştı. Ebru Polat'ın bu tavrı, olay sonrası aldığı olumsuz tepkilere rağmen cesur ve bilinçli bir şekilde takipçileriyle iletişim kurma çabasını gösteriyor. Detaylar haberimizin devamında...

Şarkıcı Ebru Polat iddialı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz gün az kalsın frikik verecek olan Polat kopan askısını paylaşmıştı.

Askılarından biri kopan şarkıcı o anları paylaşarak "Şu anda çok zor durumdayım, gördüğünüz gibi askım koptu. Tetikte yani ha düştü ha düşecek, bir facia yaşayabiliriz burada. Çok göz var ya" demişti.

Göğüslerinin yan masadaki kızlar tarafından görülmüş olabileceğini söyleyen Ebru Polat daha sonra da mini elbisesiyle arabada poz verdi.

Neredeyse Göğsü Açılacaktı! Süper Minisiyle Fotoğraf Paylaşan Ebru Polat’tan Sansürlü Poz.. - Resim : 2

Ebru Polat o halleriyle yine hayranlarının dikkatini çekti.

Etiketler: magazin haber