Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu! Nebahat Çehre kimdir, kaç yaşında?

Kuşadası'ndaki yazlığında tatil yapan Nebahat Çehre verdiği pozlar ile gündeme oturdu. Nebahat Çehre'nin bikinili pozlarının ardından kullanıcılar Nebahat Çehre kaç yaşında sorusunu aratmaya başladı.

Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu! Nebahat Çehre kimdir, kaç yaşında?

Nebahat Çehre bayram tatilini Kuşadası’nda geçiriyor. Plaja inen ve iddialı pozlar veren Nebahat Çehre, güneşin tadını çıkardı.  Çehre, yine görenleri kendisine hayran bıraktı.

PARA KAZANAMADIM

Öte yandan Nebahat Çehre, Show TV’nin Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtladı. Sayısız film ve yeni dönemde dizi yapmasına rağmen oyunculuktan para kazanamadığını söyleyen Nebahat Çehre, “Türk sinemasının içine girdiği bir dönemde biz oyuncular o furyanın içinde olamazdık. O dönem benim gibi pek çok isim sahneye çıktı. Ben şanslıydım, çünkü sesim vardı. Büklüm Büklüm şarkım haftalarda liste başında kalmıştı. Parayı sahnede gördüm. Evimi de arabamı da bu dönemde kazandım. Hatta eski eşimden dolayı iş verilmeyen bir dönem benim bu paralar yaşattı” dedi.

“Bihter” filminde Firdevs karakterini Hande Ataizi’nin oynayacak olmasını yorumlayan Nebahat Çehre, “Başarılı olacağını düşünüyorum” derken Aşk-ı Memnu’nun dizi olarak ancak 25-30 yıl sonra çekilebileceğini dile getirdi. Firdevs karakteri herkesin kolay kolay taşımayacağını söyleyen Nebahat Çehre, “Gençler bile dizinin en akıllı sizdiniz” diyordu” yorumunu yaptı.

Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu! Nebahat Çehre kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

NEBAHAT ÇEHRE KİMDİR?


Nebahat Çehre 1944 yılında Samsun’da doğmuştur. Dört çocuklu bir ailenin tek kızıdır. Annesi Laz babası ise Gürcü’dür. Nebahat Çehre 5 yaşındayken ailesi İstanbul’a taşınma kararı almıştır. Sanatçı Türkiye Güzeli seçildiğinde 15 yaşındaydı. Bu unvanın ardından fotomodellik ve mankenlik yapmaya başlamıştır. Fotomodellik ve mankenlik yaptığı sıralarda bir teklif üzerine sinemaya ilk adımını atar. Çehre’nin ilk sinema filmi 1961 yılında gösterime giren Yaban Gülüm’dür.

NEBAHAT ÇEHRE KAÇ YAŞINDA?


Türk oyuncu, şarkıcı ve model olan Nebahat Çehre, 15 Mart 1944 yılında doğmuştur. Sanatçı 2022 yılı itibari ile 78 yaşındadır.