Nakde sıkışık olanların dikkatine: Akbank faizleri yüzde 1'in altına düşürdü! 31 Ağustos tarihine kadar 7 bin 500 TL, 0,99 faiz karşılığında hesabınızda!

Yeni dönemde birçok faktör çerçevesinde artan masraflara, Akbank’tan kaçırılmayacak çözüm geldi. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapan herkese, yüzde 0,99 faiz oranı karşılığında kredi hizmeti vereceğini bildirdi. İşte Akbank tarafından düzenlenen yeni kredi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Nakde sıkışık olanların dikkatine: Akbank faizleri yüzde 1'in altına düşürdü! 31 Ağustos tarihine kadar 7 bin 500 TL, 0,99 faiz karşılığında hesabınızda!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Akbank, artan masraflara karşın tüketicinin yanında yer alarak yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar başvurulara açık olacak olan yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK’TAN YENİ KREDİ KAMPANYASI MÜJDESİ!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını yeni dönemde de arttırmayı başaran özel bankalardan olan Akbank, artan masraflara karşı bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Resmi internet sitesi aracılığı ile duyurusunu yayınlayan banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Akbank’ın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kredi kampanyasının, bankaya kaydı bulunmayan yeni müşterileri kapsadığı bildirildi. Söz konusu kredi kampanyası kapsamında 7 bin 500 TL’ye kadar nakit hizmeti vereceğini bildiren banka, uygulanacak olan faiz oranının yüzde 0,99 olduğunu belirtti. Banka, ilgili hizmetine ilişkin azami vade sayısının 12 ay olduğunu açıklayarak, örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 7 bin 500 TL
  • Faiz oranı: Yüzde 0,99
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Ödenecek olan aylık taksit tutarı: 676,41 TL

AKBANK KREDİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Nakde sıkışık olanların dikkatine: Akbank faizleri yüzde 1'in altına düşürdü! 31 Ağustos tarihine kadar 7 bin 500 TL, 0,99 faiz karşılığında hesabınızda! - Resim : 1

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli, yüzde 0,99 faiz oranlı kredi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyen tüketicilerin, bireysel müşteri statüsünde olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından en geç 5 gün içerisinde kredi başvurusu yapılmalıdır.

AKBANK YENİ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 7 bin 500 TL üst limitli, yüzde 0,99 faiz oranlı kredi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyen tüketicilerin, öncelikle Akbank’ın mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedir. İndirilen mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “müşteri olmak istiyorum” butonunun tıklanmasının ardından ekranda yer alan talimatlar yerine getirilmeli ve banka üyelik işlemleri tamamlanmalıdır.

Banka üyelik işlemlerinin mobil uygulama üzerinden tamamlanmasının ardından yine uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kredi başvurusu yapılmalıdır.

Etiketler: akbank, faiz