Mustafa Topaloğlu'ndan Mahsun Kırmızıgül'e Sert Suçlama: Beni Şirketimden Edenlerden Biri De O!

Geçtiğimiz günlerde karnını çıyan ısıran ve ölümden dönen eşi ile gündeme gelen Mustafa Topaloğlu, bir YouTube kanalına konuk oldu. Topaloğlu’nun meslektaşı Mahsun Kırmızıgül’e ilişkin sarf ettiği cümleler, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Mustafa Topaloğlu’nun sert açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Mustafa Topaloğlu'ndan Mahsun Kırmızıgül'e Sert Suçlama: Beni Şirketimden Edenlerden Biri De O!

Eğlenceli kişiliği, kaliteli ses tonu, seslendirdiği şarkıları ve özel hayatı ile uzun yıllardır magazin gündemine konu olmayı başaran ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, bir YouTube kanalına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. Yıllar önce kardeşi ile birlikte kurduğu ve adı sonrada “Prestij Müzik” olarak değişen müzik şirketine ilişkin önemli itiraflarda bulunan Mustafa Topaloğlu, meslektaşı Mahsun Kırmızıgül’e de değinmeden yapamadı.

“Müzik Şirketini Kurdum, Amerika’ya Gittim!”

Yıllar önce müzik piyasasında oldukça haksızlıkların yaşandığını dile getiren Mustafa Topaloğlu, özellikle bestekarların haklarının yendiğini ve kendisinin de buna göz yumamadığını ifade etti. Piyasada gördüğü haksızlıklara karşın bir şeyler yapmaya karar verdiğini söyleyen Mustafa Topaloğlu, kardeşi ile birlikte bir müzik şirketi kurduğunu ve hem kardeşine hem de kardeşinin arkadaşına şirketten hisse verdiğini belirtti. “Nokta” isimli şirketi kurduktan sonra Amerika’ya gittiğini ifade eden Mustafa Topaloğlu, o günden sonra her şeyin değiştiğini söyledi.

“Şirketin Adı Değişmiş, Bana Hiçbir Şey Verilmemiş!”

Mustafa Topaloğlu'ndan Mahsun Kırmızıgül'e Sert Suçlama: Beni Şirketimden Edenlerden Biri De O! - Resim : 1

Amerika’dan döndükten sonra “Nokta” olan şirketin adının “Prestij” olarak değiştirildiğini gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, bu arada kardeşinin iyi niyetinden ve imza yetkisinden faydalanıldığını ve kendisinin kurduğu şirkette çalışan pozisyonuna getirildiğini belirtti. Topaloğlu, bu yüzden kardeşi ile arasının da uzun bir süre bozuk olduğunu ifade etti.

“Mahsun Kırmızıgül Beni Şirketimden Edenlerden Biri!”

Mahsun Kırmızıgül’ü onların keşfettiğini belirten Mustafa Topaloğlu, o dönem Kırmızıgül’ün çok popüler olduğunu ve bu yüzden Prestij isimli şirkette kendisine oda verilmiş olduğunu söyledi. 50 milyon TL değerinde olan şirketin 3 ay sonra battığını açıklayan Topaloğlu, kendisini şirketinden eden isimlerin arasında Mahsun Kırmızıgül’ün de olduğunu iddia etti. Topaloğlu’nun bu iddialarına Kırmızıgül’ün ne yanıt vereceği merak konusu oldu.