Murat Boz geldi, Ayça Ayşin Turan veto verdi! O Ses Türkiye Yılbaşı programı konukları, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı!

Ekranlara geleceği geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından duyurulan O Ses Türkiye Yılbaşı’nın bu kez konukları ortaya çıktı. Öte yandan Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan’ın köşe kapmaca oynaması dikkat çekti.

Murat Boz geldi, Ayça Ayşin Turan veto verdi! O Ses Türkiye Yılbaşı programı konukları, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı!

TV8 ekranlarından her sene yılın son günü seyirci karşısına çıkmayı gelenek haline getiren O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşına özel programının ekranlara gelip gelmeyeceğine dair yaşanan tartışmalar sona erdi. Bu sene O Ses Türkiye yarışmasını düzenlemeyeceğini duyuran yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı programının ise yine 31 Aralık’ta ekranlarda olacağını ilan etti.

Acun Ilıcalı’dan gelen açıklama sonrası O Ses Türkiye Yılbaşı programında yarışacak olan ünlü isimler konuşulmaya başlandı. Pek çok tahminde bulunan sosyal medya kullanıcıları, açıkçası çoğu tahmininde yanıldı. Geçtiğimiz gün O Ses Türkiye Yılbaşı programının jüri üyesini açıklayan Acun Ilıcalı, bu kez programda sahne alacak ve birbiri ile yarışacak olan konuk oyuncuları kamuoyu ile paylaştı.

BU SENE OYUNCULAR VE SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ SAHNE ALACAK

Murat Boz geldi, Ayça Ayşin Turan veto verdi! O Ses Türkiye Yılbaşı programı konukları, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! - Resim : 1

Her yıl olduğu gibi bu sene de TV8 ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı programı, 31 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak. Oyuncuların birbiri ile yarışacağı O Ses Türkiye Yılbaşı programında; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora gibi iddialı isimler performansını sergileyecek. Öte yandan bu sene O Ses Türkiye Yılbaşı programında fenomenler de boy gösterecek.

Her seneden farklı olarak, bu sene sahnesinde fenomenlere de yer verecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı programında Danla Bilic ile Cemal Can Canseven de şarkı söyleyecek. Birlikte mi yoksa ayrı mı şarkı söyleyecek olduğu bilinmeyen fenomenlerin yanı sıra O Ses Türkiye Yılbaşı programında Eser ve Berfu Yenenler çiftinin ‘Çift Terapisi’ adlı yeni stand-up gösterileri de sahnelenecek.

AYÇA AYŞİN TURAN PROGRAMA MURAT BOZ VETOSU

Bu sene jüri üyelerinde yeni isimlere yer verecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı programında daha önce yarışmada hiç jüri üyeliği yapmamış olan Yıldız Tilbe de yer alacak. Yıldız Tilbe’nin yanı sıra Seda Sayan ve Ebru Gündeş’in de bulunacağı O Ses Türkiye Yılbaşı programında daha önce duyurulmuş olan Beyazıt Öztürk’ün yerine Murat Boz jüri üyeliği yapacak. Öte yandan bu değişiklik, Ayça Ayşin Turan’ın karar değiştirmesine neden oldu.

Birsen Altuntaş’ın ortaya attığı iddiaya göre, Murat Boz’un O Ses Türkiye Yılbaşı programına dahil olması, geçtiğimiz günlerde adı ünlü şarkıcı ile aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan’ın programı reddetme sebebi oldu. Programda yer almayacak olan Ayça Ayşin Turan’ın yerine ise O Ses Türkiye Yılbaşı programında yarışacak olan başka bir ünlü isim Hazal Subaşı olarak belirlendi.