Müge Anlı’nın kızı Lidya son haliyle ortaya çıktı! “Annesinin kopyası…”

Geçtiğimiz ay İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı’nın kızı Lidya yeniden gündeme geldi. Müge Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya’nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Müge Anlı’nın kızı Lidya son haliyle ortaya çıktı! “Annesinin kopyası…”

2008 yılından bu yana ATV ekranlarında gündüz kuşağında, hafta içi her sabah izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Haziran ayında 14. sezon finalini de yaptı. Programın sezon finali haftasında canlı yayında açıklama yapan Müge Anlı, yeni sezona evli bir kadın olarak geleceğini ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini dile getirdi. 25 Haziran’da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı, bu kez de ilk eşinden olan kızı Lidya Müge Akdağ’ın son halinin gün yüzüne çıkmasıyla adından söz ettirdi.

Müge Anlı’nın Kızını Gören İnanamıyor

Müge Anlı, 25 Haziran 2022’de, İstanbul Emniyet Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Özel hayatını her zaman gizli tutan Müge Anlı, basına kapalı gerçekleştirilen düğünden hala düğün pozlarını paylaşmadı. Her ne kadar özel hayatını gözlerden uzak tutuyor olsa da Müge Anlı, Karar’da yer alan habere göre gözlerden uzak büyüttüğü Lidya Müge Akdağ ile gündeme geldi. Bilindiği üzere Müge Anlı daha önce Burhan Akdağ ile evlenmişti ve çift daha sonra boşanıp, yeniden evlilik kararı almıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen Lidya Akdağ, bu kez de son haliyle şaşırttı.

Lidya’nın Son Hali, Annesinin Aynısı!

Müge Anlı’nın kızı Lidya son haliyle ortaya çıktı! “Annesinin kopyası…” - Resim : 1

2002 yılında dünyaya gelen Lidya Akdağ’ın hayatına dair çok az detay biliniyordu ve geçtiğimiz haftalarda Lidya Müge Akdağ’ın, Koç Üniversitesi’nde Hukuk Bölümü okuduğu ortaya çıktı. Annesi gibi sarı saçları olan Lidya’nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Müge Anlı’nın kısının son hali, annesine çok benzetildi.

Müge Anlı’nın Sır Gibi Sakladığı Hayatı

Müge Anlı, gazeteci Burhan Akdağ ile 1999 yılında evlenmiş ve 2008 yılında boşanmıştı. Çiftin, bu evlilikten “Lidya” isminde kızları oldu. Müge Anlı, daha sonra 25 Haziran 2022’de Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Müge Anlı, sunucusu olduğu Tatlı Sert programından önce 2006-2008 yılları arasında Dobra Dobra isimli magazin programında sunucu olarak yer almıştı.

Etiketler: müge anlı