Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi!

ATV ekranlarında 14 sezondur izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Peki Müge Anlı'nın eşi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi!

ATV ekranlarında 2008 yılından bu yana hafta içi her sabah izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çok uzun yıllar önce ekranların vazgeçilmez yapımlarından biri olmayı başardı. Yıllardır Müge Anlı’nın başarılı sunumuyla ekranlara gelen programda yüzlerce vaka aydınlığa kavuşturuldu. Başarılı programın ekranlara gelen son sezonunda Müge Anlı, yaptığı bir açıklama ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini ve yeni sezona evli bir kadın olarak geleceğini duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren çiftten Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Müge Anlı’nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu, basına kapalı gerçekleşen bir nikah töreni ile 25 Haziran tarihinde dünya evine girdi. Aile arasında sade bir kutlama ile gerçekleşen törenin ardından düğün fotoğrafları da gelmeyince Müge Anlı’nın sevenleri, Şinasi Yüzbaşıoğlu’nu araştırmaya koyuldu. Birçok kişinin sadece ismini bildiği Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdür’dür ve kendisi 1964 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanan Yüzbaşıoğlu, daha önce de Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmıştır.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi! - Resim : 1

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür ve geçtiğimiz dönemlerde Adana’da da aynı görevde bulunmuştur. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren ünlü sunucu Müge Anlı ise 19 Aralık 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Televizyon sunucusu ve araştırmacı gazeteci olan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Anlı, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Müge Anlı ve Kariyeri

Müge Anlı televizyonda kamera karşısındaki kariyerine ilk adımını magazin alanında attı. Bir dönem Şenay Düdek ile magazin programı sunuculuğu yapan Anlı, daha sonra sunuculuğa geçerek kendi programını yapmaya başladı. 2008 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sunucu olarak izleyici karşısına çıkmaya başlayan Anlı, ayrıca 2010 yılında farklı bir formatta olan “Mektubunuz Var” isimli programda da şansını denedi.