Müge Anlı'nın aile yaşantısında ki gizem ortaya çıktı! Programında küsleri barıştıran gazeteci, meğer ölen babası ile küsmüş!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ve geçtiğimiz ay İstanbul Asayiş Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı, yaşam hikayesi ile şaşkına çevirdi. Yıllardır sunduğu program kapsamında küsleri barıştıran Anlı’nın, öz babası ile küs olduğu iddia edildi. İşte Müge Anlı’nın gizemli yaşantısına ilişkin ayrıntılar…

Müge Anlı'nın aile yaşantısında ki gizem ortaya çıktı! Programında küsleri barıştıran gazeteci, meğer ölen babası ile küsmüş!

Yıllar önce magazin muhabirliği yaparak sektöre adım atan ve sonrasında da başarısını kanıtlayıp meslektaşı Şenay Düdek ile “Dobra Dobra” isimli magazin programının sunuculuğunu yürütmeye başlayan Gazeteci Müge Anlı, son dönemlerde hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde adı sıklık ile anılan ünlü isimlerden birisi olmaya başladı.

2008 yılından bu yana ATV’de “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının sunuculuğunu yapan hatta bu program kapsamında akademik olarak daha donanımlı olabilmek amacı ile yüksek lisansını hukuk alanında tamamlayan Müge Anlı, tam 14 yıldır izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

İlk evliliğinden “Lidya Müge Akdağ” isimli bir kız çocuğuna sahip olan ve boşandıktan sonra özel hayatı ile değil meslek hayatı ile anılmayı tercih ettiği için basına hiçbir görüntü vermeyen Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, yıllardır koruduğu bu tavrı geçtiğimiz ay bozdu. Kendi sunuculuğunu yapmış olduğu programın canlı yayınında evleneceğini açıklayan ve kısa bir süre içerisinde de İstanbul Asayiş Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Müge Anlı, bir süredir sosyal medya kullanıcıları ve magazin basını tarafından yakın takibe alındı.

Programı kapsamında birçok fail-i meçhul olayı aydınlatan, küsleri barıştıran Müge Anlı, hayatına dair daha önce bilinmeyen bir detay ile daha gündeme geldi. Anlı’nın babası ile küs olduğu iddia edildi.

ONUR AKAY’IN İDDİASI ŞAŞKINLIK YARATTI!

Müge Anlı'nın aile yaşantısında ki gizem ortaya çıktı! Programında küsleri barıştıran gazeteci, meğer ölen babası ile küsmüş! - Resim : 1

Ses sanatçısı ve köşe yazarı Onur Akay, ekranların sevilen simalarından Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı’ya ilişkin yeni bir iddia ortaya attı. Akay, Anlı’nın babası ile tam 29 yıldır konuşmadığını ileri sürdü.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE ZİYARET ETMEDİ!

Akay’ın iddiasına göre Anlı, geçtiğimiz günlerde vefat eden babasını ölüm döşeğinde dahi ziyaret etmedi. Akay, Anlı’nın yakın zaman önce evlenen erkek kardeşine de babalarını ziyaret etmesi için izin vermediğini iddia etti.

CENAZESİNE GİTTİ!

Onur Akay, Müge Anlı’nın ve kızı Lidya Müge Akdağ’ın, cenaze törenine katıldığını öne sürdü.

Etiketler: müge anlı, aile