Müge Anlı’dan üzen haber geldi! İzleyiciler isyanda “Her şey buraya kadarmış!”

ATV ekranlarında 14 yıldır izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından gelen karar herkesi şok içinde bıraktı. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı’nın evlilik sonrası verdiği kararı duyanlar “Şinasi mi değiştirdi seni Müge Abla?” yorumlarında bulundu…

Müge Anlı’dan üzen haber geldi! İzleyiciler isyanda “Her şey buraya kadarmış!”

İlk olarak 2008 yılında ATV ekranlarında gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 14 yıl boyunca ekranlarda reytingleri alt üst etmeyi başardı. Birçok olaya ve konuya değinen, gizemli olaylarda sır perdelerini aralayan, kayıp kişileri ailelerine kavuşturan Müge Anlı, bu süreçte milyonların da sevgilisi haline geldi. Ünlü sunucu, geçtiğimiz haftalarda programın 14. sezon finali haftasında yaptığı duyuruda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Sezon finali sonrası dünya evine giren Müge Anlı’dan şaşırtan bir karar geldi…

Müge Anlı Bu Kez Üzdü…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali haftasında Müge Anlı, yaptığı açıklamada Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini ve yeni sezonda ekranlarda evli bir kadın olarak yer alacağını açıklamıştı. Bu açıklamasıyla sevenlerini mutlu eden Müge Anlı, daha sonra 25 Haziran’da Yüzbaşıoğlu ile basına tamamen kapalı bir düğünle dünya evine girdi. Evlilik fotoğraflarını hala paylaşmayan Anlı, Instagram’da isminin sonuna da eşinin soyadını ekleyerek dikkatleri çekti. Açıklamalarıyla gündeme gelen Anlı’dan bu kez de üzen bir haber geldi.

Müge Anlı’dan Şok Eden Karar!

Müge Anlı’dan üzen haber geldi! İzleyiciler isyanda “Her şey buraya kadarmış!” - Resim : 1

Müge Anlı, evlilik haberini verdiği bölümde “Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadımızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” sözlerini dile getirmişti. Anlı’nın, bu kez de ATV’den ayrılma kararı aldığı ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programının da sezon finali değil, final yapma kararı aldığı iddiaları gündeme bomba gibi oturdu.

Eşi Mi İzin Vermedi?

Gündeme gelen iddialara göre Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdikten sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sonlandırma ve ATV’den de çekilme kararı aldı. Bu iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte, Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun eşi Müge Anlı’ya izin vermediği söylentileri de gündeme gelmeye başladı. Şok eden bu iddialar sonrası Müge Anlı’dan bir açıklama gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu.