Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı'dan açıklama geldi mi? Programın yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıralar sık sık arama motorlarında yer almaya başladı. Müge Anlı’nın ve sunduğu programın hayranı olan izleyiciler, programın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını, sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. İşte ayrıntılar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı'dan açıklama geldi mi? Programın yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Kariyer hayatına basının magazin ayağında başlayan ve bir süre sonra da meslektaşı Şenay Düdek ile “Dobra Dobra” isimli programı sunmaya başlayan Müge Anlı, programın birinci sezonunun ardından Şenay Düdek ile yollarını ayırdı. Şenay Düdek aynı programa şarkıcı Cenk Eren ile devam ederken Müge Anlı magazin temalı yeni programına başka bir kanalda Pakize Suda ile start verdi.

Uzun süre magazin gündeminin nabzını tutan Müge Anlı, bir süre sonra rotasını başka bir yöne çevirdi ve magazinden tamamen uzak bir realite programı sunmaya başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli gündüz kuşağı programının sunuculuğunu üstlenen ve tam 14 yıldır aynı program ile ekranlarda olan Müge Anlı, bu yönde ki gelişimini arttırmak amacı ile hukuk dalı üzerine yüksek lisans yaptı.

Yıllardır ekran önünde iş yapan ve gazetecilik bölümü mezunu olan Müge Anlı, uzun bir süredir ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli gündüz kuşağı programını sunuyor. Programı sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ve işine verdiği önem ile yüzlerce fail- i meçhul olayın aydınlatılması konusunda emniyet güçlerine yardımcı olan Müge Anlı, şu sıralar hayatını yeni birleştirdiği Sinan Yüzbaşıoğlu ile tatilin tadını çıkarıyor.

Müge Anlı’nın evlenmiş olmasına oldukça sevinen hayranları, programın yeni sezonuna ne zaman başlanacağını, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını oldukça merak ediyorlar.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN?

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı'dan açıklama geldi mi? Programın yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Ancak kanal yönetiminden de Müge Anlı’dan da konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

“AĞUSTOS AYINDA BAŞLAYACAK” İDDİASI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak edilirken kulislerden gelen bir iddiaya göre programın ağustos ayının sonunda başlayacağı öne sürüldü.

İDDİA DOĞRULANMADI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ağustos ayında başlayacağına yönelik ortaya atılan iddialar, henüz doğrulanmadı.

Etiketler: müge anlı, tatlı sert