Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini duyurdu. İşte Müge Anlı'nın evleneceği kişi.

Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

ATV'nin sevilen ve uzun soluklu programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini duyurdu. "Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Bu haberi aslında cuma günü verecektim ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haber çıkıyor ki. Ben hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum, yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum. Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartacak bir şey yok ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok saygı duyduğum bir mesleği var. Siz benim özel yaşamıma hep saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza ve mutluluğum için dua edeceğinize eminim" diyen Müge Anlı'nın yaptığı açıklamanın ardından gözler Müge Anlı'nın evleneceği kişiye çevrildi. 

Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? - Resim : 1

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı'nın "Çok saygı duyduğum bir mesleği var" dediği müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürü. Adana doğumlu olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, daha önce Adana Emniyet Müdürlüğü'nde çalışmıştır. 

Müge Anlı kimdir?

19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğan Müge Anlı, bir kız annesidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Anlı, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Esntitüsü'nde Hukuk alanında yüksek lisans yapmıştır. Magazin muhabirliği ile kariyerine başlayan Müge Anlı, televizyondaki ilk işini Şenay Düdek ile "Dobra Dobra" isimli program ile yapmıştır. Daha sonra magazini askıya alan Anlı, ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı sunmaya başlamıştır. Kayıpları ve suçluları bulan Müge anlı, pek çok cinayeti aydınlatmıştır. 2008 yılında başladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programa halen devam eden başarılı sunucu, her dönem yaptığı işlerle gündemde kalmayı başaran bir isim. Bugün programında evleneceğini duyuran Müge Anlı, verdiği güzel haberle sevenlerini mutlu etti.