Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Define ararken ortadan kaybolan Kadri Fidan ölü bulundu

ATV’nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te define ararken ortadan kaybolan 74 yaşındaki Kadri Fidan’ın son durumu konuşuldu. Müge Anlı, yaşlı kadının öldüğünü ve cesedinin nerede bulunduğunu canlı yayında açıkladı. İşte olayla ilgili tüm bilgiler…

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Define ararken ortadan kaybolan Kadri Fidan ölü bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her gün gündüz kuşağında izleyicilerle buluşuyor. Programın sunucusu Müge Anlı, Türkiye’de meydana gelen gizemli olayları araştırarak aydınlatıyor. Bugünkü bölümde ise yürekleri dağlayan bir haber geldi. Bursa’da ikamet eden 74 yaşındaki Kadri Fidan, 2 haziran tarihinde Uludağ’a ot toplamaya gitmişti.

HAYALİNİN PEŞİNDEN GİTTİ

Kadri Fidan’dan bir daha haber alınamayınca ailesi polise başvurdu. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri yürüten polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu sırada Kadri Fidan’ın gelini Mehtap Fidan, şaşırtıcı bir iddiada bulundu. Kadri Fidan’ın kaybolmadan önce iki gençle tanıştığını anlatan Mehtap Fidan, kayınpederinin gençlere güvendiğini söyledi.

Uludağ’daki bir mağarada define olduğunu duyduğunu belirterek, “Oradaki defineyi çıkarıp bana dükkan açacağını söylemişti. Ateşi yakarak yerini bulmuş Ben de babamın yaşlı olduğu için böyle konuştuğunu sandım. Ama gittiği günden beri dönmedi. Ben kayınpederimin ölü ya da diri bulunmasını istiyorum” dedi.

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Define ararken ortadan kaybolan Kadri Fidan ölü bulundu - Resim : 1

ÖLÜMSÜZLÜK OTU

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Uludağ’da Fidan Ailesi, Müge Anlı’dan destek istedi. Uludağ’a hazine aramaya giden ve kaybolan kayınpederini arayan Mehtap Fidan, 2 katlı bir mağarada hazine olduğunu iddia etti.

Kadri Fidan’ın arkadaşı canlı yayına katılarak kendilerine ölümsüzlük otu adı verilen bir ot gönderdiği için 200 Euro ödediğini de ifade etti. Yaşanan gelişmeler karşısında Müge Anlı bomba bir bilgiyi paylaştı.

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Define ararken ortadan kaybolan Kadri Fidan ölü bulundu - Resim : 2

KADİR FİDAN’IN SONU

Kadri Fidan’ın kaybolmasından sonra 3 ay geçti ve sonunda bir sonuç ortaya çıktı. Zeyniler Mahallesi’nden Uludağ Bakacak bölgesinde sabah saatlerinde yürüyen Cafer Türe, bir erkek cesediyle karşılaştı.

Olay yerinde telefonun çekmemesi nedeniyle bölgedeki 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vererek Zeyniler Mahallesi’ne indi. Polis ekipleriyle buluşan Türe, polislere cesedin yerini gösterdi. Ceset üzerinde yapılan inceleme sonucunda kimliğinin Kadri Fidan’a ait olduğu tespit edildi.