Müge Anlı bile ne yapacağını bilemedi! Kayıp kadına 35 kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı, stüdyo buz kesti!

Ekranların fenomen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde ele alınan Elnare Kızmaz kaybında ortaya çıkan gerçekler, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Müge Anlı bile ne yapacağını bilemedi! Kayıp kadına 35 kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı, stüdyo buz kesti!

Tanık arama formatındaki programların en eskisi ve iddialısı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu da ATV ekranlarından yayınlanmaya başladı. Yeni sezonunda seyirci karşısına yeni konuları ile çıkmaya başlamış olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine kayıp vakaların ve şüpheli ölümlerin peşine düşer hale geldi. Kayıp vakalarından birini geçtiğimiz gün ekrana getiren Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaşananlar akılları adeta baştan aldı.

Bir süredir bir kaybı araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 17 gündür kayıp olan Elnare Kızmaz adlı kadın ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeler damga vurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ortaya çıkardığı bazı iddialar karşısında donup kalan programın seyircisi, sosyal medya hesaplarından bu olayı konuşmaya başladı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı da duydukları karşısında şoka uğradı.

ELNARE KIZMAZ KAYBINDA SICAK GELİŞMELER VAR

Müge Anlı bile ne yapacağını bilemedi! Kayıp kadına 35 kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı, stüdyo buz kesti! - Resim : 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan son kayıp konucu Balıkesir’den kayıplara karışan Elnare Kızmaz’ın kaybı oldu. Tam 17 gündür kendisinden haber alınamayan Elnare Kızmaz ile ilgili programa başvuran eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Kızmaz, eşinin geri dönmesini istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Ahmet Kızmaz’ın çıkmasının ardından pek çok iddiayı dile getiren tanıklar, resmen izleyenlerin kanını dondurdu. İsimsiz ihbarcılar Elnare Kızmaz’ın akıl sağlığında birtakım problem olduğunu ve kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkekler ile para karşılığı sekse zorlandığı iddia edildi.

AHMET KIZMAZ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Para karşılığı eşine seks yaptırdığı iddiaları ile gözleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında üzerine çeviren Ahmet Kızmaz, iddiaları kabul etmedi. Bunun üzerine gelen bir ihbar ise, Müge Anlı’yı epeyce şaşırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan tanıklar, kayıp kadın Elnare Kızmaz’a tam 35 farklı kişinin tecavüz ettiğini iddia etti. Bu iddialar karşısında çok sinirlenen Ahmet Kızmaz, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde dakikalarca küfürler savurdu. Öte yandan Ahmet Kızmaz, bu iddiaları da kabul etmedi.