Milyonlarca Kişi Temmuz Ayını Bekliyordu! Nihayet Belli Oldu! Teknoloji ve Oyun Tutkunları...

Microsoft Xbox Game Pass hizmetlerine ilişkin 2022 Temmuz dönemi için ilk kısımda eklenecek ve kaldırılacak oyunlar açıklandı! İşte detaylar…

Milyonlarca Kişi Temmuz Ayını Bekliyordu! Nihayet Belli Oldu! Teknoloji ve Oyun Tutkunları...

Tüm dünyada video oyunlarının Netflix’i olarak tanımlanan Microsoft’uun Xbox Game Pass hizmeti yine teknoloji dünyasında ilk sıralara yükseldi. Hizmetleri arasına sürekli yeni oyunlar eklemeye devam eden platform, her ay eklenecek ve kaldırılacak oyunları duyurmaya devam ediyor. Temmuz ayının da gelmesiyle listeler yeniden güncellendi. Temmuz 2022 takvimini açıklanmasının ardından listede öne çıkan hizmetler ise dikkat çekti. Temmuz ayının ilk kısmında platforma eklenecek oyunların açıklanması sosyal medyada da oyun ve teknoloji tutkunlarının gündeminde ilk sıralara yerleşti.

Xbox Game Pass 2022 Temmuz Takvimi Belli Oldu!

Milyonlarca Kişi Temmuz Ayını Bekliyordu! Nihayet Belli Oldu! Teknoloji ve Oyun Tutkunları... - Resim : 1

Teknoloji ve oyun dünyasının yakından takip ettiği Xbox Game Pass hizmetlerinin bu ayki takvimi belli oldu. Temmuz ayının ilk kısmında Xbox Game Pass’e eklenecek ve kaldırılacak oyunların açıklanmasının ardından sosyal medya gündeminde de ilk sıralara yerleşti. Platform tarafından yapılan açıklamaya göre Temmuz ayının ilk kısmında 12 yeni yapımın ekleneceği ve 5 oyunda veda edileceği aktarıldı. 5 – 15 Temmuz tarihleri arsında platforma eklenecek ve kaldırılacak oyunlara dair güncel listenin yayınlanmasının ardından bazı oyuncular ise kaldırılacak oyunlardan dolayı üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

Xbox Game Pass Temmuz Ayında Eklenecek Oyunlar

Temmuz 2022’nin ilk döneminde Xbox Game Pass platformunda eklenecek yeni oyunlar belli oldu. 5 Temmuz – 14 Temmuz arasında eklenecek oyunlar arasında merakla beklenen yapımlar yer alıyor. Xbox Game Pass Temmuz 2022 takvimi ise şöyle:

  • 5 Temmuz: Last Call BBS, Yakuza 0, Yakuza Kiwami, Yakuza Kiwami 2
  • 7 Temmuz: DJMAX Respect V, Matchpoint: Tennis Championships, Road 96
  • 14 Temmuz: Escape Academy, My Friedn Peppa Pig, Overwhelm, PAW Patrol The Movie: Advanture City Calls, PowerWash Simulator

Xbox Game Pass Temmuz Ayında Bu Oyunlara Veda Ediyor

15 Temmuz’da ise Xbox Game Pass platformından Atomicrops, Carrion, Children of Morta, Cris Tales ve Lethal Leaggue Blaze oyunları kaldırılacağı açıklandı.

Etiketler: xbox, oyun