Milyar Dolarlık Mehmet Emin Karamehmet Markette Görüntülendi! Mütevazi Yaşamıyla Dikkat Çekiyor

Çukurova Holding'in sahibi olan ve 'Dünyanın En Zenginleri' sıralamasında zirveye çıkan Mehmet Emin Karamehmet mütevazi yaşamıyla dikkat çekti.

Turkcell'in eski sahibi, eski medya patronu ve Çukurova Holding'in sahibi Mehmet Emin Karamehmet mütevazi yaşamıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Karamehmet, İstanbul Akatlar'da bir markette alışveriş yaparken görüntülendi.

Milyar Dolarlık Mehmet Emin Karamehmet Markette Görüntülendi! Mütevazi Yaşamıyla Dikkat Çekiyor - Resim : 1

Mehmet Emin Karamehmet 2000 yılında Forbes’un milyarderler listesinde 8 milyar dolarlık serveti ile 29. sırada yer alırken 2010 yılında da 4 milyar dolar ile en zengin Türk iş insanı olmuştu.

Mehmet Emin Karamehmet Hakkında

Mehmet Emin Karamehmet, 1 Nisan 1944 Mersin, Tarsus doğumludur.

Çukurova Holding’in sahibi Mehmet Emin Karamehmet 1994 yılında Murat Vargı ile Turkcell’i kurdu. 1999 yılında ise Digiturk’ü kuran Karamehmet, 2005 yılında elinde bulundurduğu Turkcell hisselerinin bir kısmını borçlarından dolayı sattı.

Mehmet Emin Karamehmet, Forbes dergisinin 2000 yılında açıkladığı “dünyanın en zenginleri” sıralamasında 8 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin 29. kişisi olmuştur. 2000 yılında Forbes dergisinde bu zamana kadar en üst sıraya çıkan Türk unvanını elde etmiştir. Günümüzde ise serveti her ne kadar düşmüş olsa da Forbes dergisinde bu zamana kadar en üst sıraya çıkan Türk ünvanı hâlen kendisindedir.

Çok Okunanlar