Migros'tan yüzde 35 indirim fırsatı az evvel geldi: Ayçiçek yağı 29.90'a düştü

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden olan Migros'un kampanyası ile birlikte ayçiçek yağında %35 indirim! Sofralarınıza sağlık katın, stok yapın. Migros'taki ayçiçek yağı indirim fırsatını kaçırmayın.

Migros'tan yüzde 35 indirim fırsatı az evvel geldi: Ayçiçek yağı 29.90'a düştü

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden Migros, ayçiçek yağında dev bir indirime gidiyor! Migros, 1 litrelik Abalı ayçiçek yağını 45.90 TL olan fiyatıyla değil, yalnızca 29.90 TL'ye satışa sunuyor!

Migros'tan yüzde 35 indirim fırsatı az evvel geldi: Ayçiçek yağı 29.90'a düştü - Resim : 1
Kaliteli ve Sağlıklı Beslenmenin Vazgeçilmezi: Ayçiçek Yağı

Ayçiçek yağı, sağlık açısından birçok faydası olan ve sofralarımızın vazgeçilmezlerinden biri olan önemli bir sıvıyağ çeşididir. Özellikle kalp dostu olması, zengin vitamin ve antioksidan içeriği ile tercih edilir. Ayçiçek yağı, yemeklerimize lezzet katmanın yanı sıra cilt ve saç bakımında da kullanılabilir.

 

Migros'taki İndirimli Ayçiçek Yağı Fırsatını Kaçırmayın!

Bu fırsatı kaçırmak istemeyeceğinizi biliyoruz. Migros mağazalarına koşarak siz de 29.90 TL'ye 1 litrelik Abalı ayçiçek yağına sahip olabilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli yemekler için ayçiçek yağı tercih edenlerin vazgeçilmezi haline gelen bu ürünü indirimli fiyatla almak için Migros mağazalarında buluşalım!