Mesut Özil'in Eşi Amine Gülşe Euphoria Oyuncusuna Reklam Teklifi Götürüyor! Bütçe Dudak Uçuklattı!

Mesut Özil'le evlendikten sonra çocuklarını kucağına alan Amine Gülşe yeni bir marka yaratmak için işe koyuldu. Yeni çıkaracağı mücevher markası için Euphoria'nın ünlü oyuncusu Zendaya'ya reklam teklifi götürmeye hazırlanan Mesut Özil ve Amine Gülşe bütçeleri ile dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Mesut Özil'in Eşi Amine Gülşe Euphoria Oyuncusuna Reklam Teklifi Götürüyor! Bütçe Dudak Uçuklattı!

Daha önce TV ekranlarında pek çok dizide rol alan ve Mesut Özil'le olan evliliğinden çocuğunu kucağına alınca ekranlara kısa bir ara veren Amine Gülşe yeni bir marka çıkarmak için kolları sıvadı. Eşi Mesut Özil ile birlikte ortak olacakları mücevher markasında yüzü olması için teklif götürecekleri isim ise Zendaya oldu. 

Son zamanlarda Euphoria dizisi ile öne çıkan hem şarkıcı hem de başarılı bir oyuncu olan Zendaya dünya magazininin tartışmasız en çok konuşulan isimlerinden. Özellikle de son dönemlerde çok daha popüler hale gelen Zendaya'ya Amine Gülşe ve Mesut Özil çiftinden reklam teklifi gidecek. Bütçeleri dudak uçuklatan çiftin mücevher markası şimdiden merak edilirken Zendaya'nın yanıtı da oldukça merak edilen konular arasında yerini aldı. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe'de Zendaya İşbirliği

Hem şarkıcılık konusunda hem de oyunculuk alanında oldukça başarılı bir performans sergileyen Zendaya özellikle de Euphoria dizisinde kariyerine fazlasını katmıştı. Hem senaryosu hem de başarılı ekip ile muhteşem bir dizi ortaya koyan Euphoria kadrosu bu sezonun hem modasına hem de makyajına yön verdi. 

Euphoria dizisi ile popülerliğine popülerlik katan başarılı oyuncu Zendaya'ya Türkiye'den reklam teklifi gidecek. Ünlü ve başarılı futbolcu Mesut Özil ve başarılı oyuncu Amine Gülşe'nin ortak kurmaya hazırlandıkları mücevher markası için güzel oyuncu Amine Gülşe Zendaya'yı istedi. Son zamanlarda artan popülerliği ve tartışmasız güzelliği ile Zendaya'ya teklif götürmek isteyen Amine Gülşe'yi eşi Mesut Özil kırmadı. 

3 Milyon Dolarlık Teklif Gitti!

Çok yakında çıkaracakları düşünülen yeni mücevher markası ile yeni bir sektöre giriş yapmaya hazırlanan ikili Zendaya'ya teklif göndermeye hazırlanırken markalarının yüzü olması için Zendaya'ya teklif edecekleri ücret dudak uçuklattı. Dünyaca ünlü oyuncuya Amine Gülşe ve Mesut Özil'den tamı tamına 3 milyon dolarlık teklif gitti. Teklifi hala değerlendirdiği söylenen Zendaya'nın kabul edip etmeyeceği şimdilik bilinmese de ikilinin yeni girdiği mücevher sektöründe oldukça başarılı olacakları konuşulmaya başlandı.