Mesut Özil “çocukluk aşkım” dediği Fenerbahçe’den ayrıldı, Başakşehir’le anlaştı!

Fenerbahçe’ye transfer olduğu dönemde sarı lacivertli taraftarları çok heyecanlandıran ve Fenerbahçe için “çocukluk aşkım” diyen Mesut Özil, Başakşehir’e imzayı attı. Özil için imza töreni düzenlenirken, yıldız futbolcu Fenerbahçe ile ilgili gelen soruları yanıtladı.

Mesut Özil “çocukluk aşkım” dediği Fenerbahçe’den ayrıldı, Başakşehir’le anlaştı!

Büyük umutlarla Fenerbahçe’ye gelen ve gelişiyle sansasyon yaratan yıldız futbolcu Mesut Özil, önceki gün yapılan resmi açıklama ile “çocukluk aşkım” dediği Fenerbahçe’den ayrıldı. Fenerbahçe kulübü tarafından yapılan açıklamada “Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe’ye veda eden Mesut Özil de bu resmi açıklama sonrası duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Fenerbahçe’den Ayrıldı, Başakşehir’e İmzayı Attı

Sarı lacivertli takıma veda eden Mesut Özil, yaptığı açıklamada “Hayatı hayat yapan şeylerden biri belirsizliklerle dolu olması. Her zaman planlarımız, arzularımız, dileklerimiz istediğimiz doğrultuda gitmeyebiliyor. Çocukluk hayalim olan Fenerbahçe forması ile daha çok forma şansı bularak başarılar elde etmek istemiştim. Fenerbahçe camiasına ve taraftarına bana gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Mesut Özil, Fenerbahçe’ye veda ettikten sonra Başakşehir’e imzayı attı. Özil imza töreninde gelen soruları da yanıtladı.

“Bir Rüya Gerçekleşti”

Mesut Özil “çocukluk aşkım” dediği Fenerbahçe’den ayrıldı, Başakşehir’le anlaştı! - Resim : 1

Süper Lig’de kalan ünlü futbolcu Özil’i kadrosuna katan Başakşehir, yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandığını resmi paylaşımlarla duyurdu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, yaptığı açıklamada “Mesut Özil’e hoş geldin diyorum. Mesut Özil’i Başakşehir formasıyla idmanda gördüğüm an, Bild’e verdiğim röportaj aklıma geldi. Bir rüya gerçekleşti. Mesut Özil gibi futbol tarihinde yer etmiş bir Türk futbolcu yok. Mesut Özil’e 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi ‘1+1 yıllık yapalım, seneye tekrar değerlendiririz başkanım’ dedi. Buna da saygı duyduk” sözlerini dile getirdi.

“Fenerbahçe Her Zaman Kalbimde Olacak”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Mesut Özil, Başakşehir’de olduğu için çok mutlu olduğunu ve bir aile ortamı olduğunu dile getirdi. Hedefinin futbola odaklanmak olduğunu dile getiren Özil “İyi ki Başakşehir’e gelmişim. Sahada futbol oynayarak takıma yardım etmek ve hedeflerimize katkı vermek istiyorum” dedi. Fenerbahçe ile ilgili de konuşan Özil “Fenerbahçe ile konuştuk anlaştık, sonra burayla konuştuk anlaştık. Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Onlara başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.