Meşaleler yakıldı! Yıldız isim İstanbul'a geliyor! Erden Timur'dan 65 milyon euro değerinde sürpriz

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç'in Molde takımını 2-1'lik skorla mağlup ederek, kulüp tarihinde 17. kez bu prestijli turnuvanın gruplarına katılmayı başardı. Bu önemli galibiyette Mauro Icardi ve Angelino'nun attığı goller etkili oldu. Galatasaray'ın bu başarısı futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. işte detaylar...

Meşaleler yakıldı! Yıldız isim İstanbul'a geliyor! Erden Timur'dan 65 milyon euro değerinde sürpriz

Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu önemli galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşadı. Maçın son düdüğüyle birlikte galibiyet kutlamaları başladı ve Angelino, galibiyet sevincini "üçlü" çekerek taçlandırdı. Teknik direktör Okan Buruk da taraftarlarla birlikte sevincini paylaştı ve galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Taraftarların coşkusu ve takımın başarısı, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.

EKONOMİK KAZANÇLAR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmanın ekonomik getirilerini de hemen hissedecek. Kura çekimlerine 4. torbadan girecek olan Cimbom, bu başarısıyla kasasını yaklaşık 33 milyon Euro ile güçlendirecek.

TRANSFER HEDEFLERİ

Grup maçları öncesi kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Galatasaray, stoper ve orta saha mevkilerine transfer yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, orta sahaya dünya yıldızı Tanguy Ndombele için bir hamlede bulunacak.

 Meşaleler yakıldı! Yıldız isim İstanbul'a geliyor! Erden Timur'dan 65 milyon euro değerinde sürpriz - Resim : 2

NDOMBELE TRANSFER DETAYLARI

Galatasaray'ın, Tottenham Hotspur'dan 2019 yılında 62 milyon euro karşılığında transfer ettiği Fransız orta saha oyuncusu Ndombele için yaptığı teklif; 2 milyon euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonu olarak belirlendi. Ayrıca Galatasaray, oyuncunun yıllık maaşının 2.4 milyon eurosunu karşılayabileceğini İngiliz ekibine iletti. Bu transferde, Tottenham'ın Ndombele'yi satmaya sıcak baktığı bilgisi de gelen haberler arasında.

TRANSFERMARKT PİYASA DEĞERİ

Ulusal transfer bilgi platformu Transfermark üzerinde Tanguy Ndombele'nin güncel piyasaya değeri 22 milyon euro olarak belirlenirken en yüksek piyasa değeri ise 65 milyon euro olarak karşımıza çıkıyor.