Meryem Uzerli'den 7 milyon takipçisine yatak şov! Mayosu ile uzandı...

Bir süredir Türk televizyonlarında boy göstermeyen ancak hala gündemde kalmaya devam eden ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyayı yaktı geçti. Uzerli’nin paylaşımı resmen nefesleri kesti. İşte Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultanı Meryem Uzerli’nin yeni karelerine ilişkin ayrıntılar…

Meryem Uzerli'den 7 milyon takipçisine yatak şov! Mayosu ile uzandı...

Yıllar önce hayatımıza giren ve hem doğallığı hem de güzelliği ile nefeslerimizi kesen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, bir süredir ekran önünde olmamasına rağmen popülerliğini arttırmaya devam ediyor.

Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Selma Ergenç, Nur Fettahoğlu, Mehmet Günsür ve daha pek çok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı “Muhteşem Yüzyıl” isimli dönem dizisi ile hayatımıza dahil olan ve o günden bu yana dizide canlandırdığı “Hürrem Sultan” karakteri ile anılan Meryem Uzerli, yüzüne yaptırdığı estetik müdahaleler, özel hayatı ve Instagram paylaşımları ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Başarılı bir oyunculuk çıkartan ve düzgün olmayan Türkçe’si ile pek de sempatik görünen Meryem Uzerli, kariyerinin zirvesinde olduğu Muhteşem Yüzyıl döneminde, bir psikolojik çöküş yaşayarak gündeme gelmişti. “Tükenmişlik sendromu” teriminin hayatımıza girmesini sağlayan ve aldığı bu teşhisten sonra diziden ayrılarak Almanya’ya geri dönen Meryem Uzerli, o dönem içerisinde hem magazin basını hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alınmıştı.

Evlilik dışı dünyaya getirdiği kızları ile de oldukça eleştirilen Meryem Uzerli, uzun bir süredir ekranda olmamasına rağmen yalnızca ülkemizde değil yurtdışında da adından sıklık ile söz ettirmeye devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl projesinin birçok ülkede gösterime girmesi ile birlikte sosyal medya hesabında ki takipçi sayısını arttırmayı başaran Meryem Uzerli, aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden sürekli olarak paylaşım yapmaya devam ediyor. Son olarak yatak odasından paylaştığı pozları ile gündeme gelen Uzerli, yeni bir fotoğraf daha paylaşarak sosyal medya kullanıcılarının nefeslerini kesti.

ÖNCE SÜTYENSİZ PAYLAŞTI!

Meryem Uzerli'den 7 milyon takipçisine yatak şov! Mayosu ile uzandı... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Meryem Uzerli, yelpaze ile kapattığı göğüsleri ile oldukça konuşulmuştu.

SONRA ŞIK ELBİSESİ İLE PAYLAŞTI!

Sütyensiz fotoğrafının ardından yine yatak odasından poz veren Meryem Uzerli, şık elbisesi ve topuklu ayakkabıları ile yatağının üzerinde oldukça seksi göründü.

ŞİMDİ DE MAYOSU İLE YATAĞINA YATTI!

Meryem Uzerli son olarak paylaştığı fotoğrafı için yine yatak odasında olmayı tercih etti. Uzerli’nin mayosu ile yatağına uzandığı fotoğraf karesi, dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Etiketler: meryem uzerli, mayosu