Merve Boluğur'un mutluluğu kısa sürdü! DJ Mert Aydın'dan boşanıyor mu? Sosyal medya paylaşımı olay oldu!

Ekim ayının başında DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturan ve Instagram paylaşımlarında sürekli kocasına olan aşkından bahseden Merve Boluğur, boşanma iddiaları ile gündeme geldi.

Merve Boluğur'un mutluluğu kısa sürdü! DJ Mert Aydın'dan boşanıyor mu? Sosyal medya paylaşımı olay oldu!

Uzun süredir herhangi bir dizi veya film projesinde yer almamasına rağmen magazin basınının en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Seneler önce ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenen ancak kısa süre sonra boşanma kararı veren Merve Boluğur, o zamandan beri oyunculuk mesleğini sürdürmüyor.

Kariyerine ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan fantastik dizi “Acemi Cadı” ile başlayan ve o dönem içerisinde yıldızı bir anda parlayarak yapımcıları peşinden koşturan Merve Boluğur, sonrasında “Küçük Sırlar” ve “Muhteşem Yüzyıl” dizilerinde de boy gösterdi. Oyunculuğu ve yüksek dişil enerjisi ile herkesi kendisine hayran bırakan Boluğur, bir süre önce şarkıcı olmaya karar verdi ve ilk şarkısını çıkararak herkesi şaşkına çevirdi. Sesinin güzel olup olmadığı halen bir kesim tarafından tartışmaya devam edilirken Boluğur’un Instagram paylaşımları ve YouTube kanalında yayınladığı içerikler ünlü ismin eski eşi Murat Dalkılıç’ı unutamamış olduğu yönünde yorumlandı.

Geçtiğimiz aylarda Murat Dalkılıç’ın ismini kullanmasa da hakkında çıkan haberleri ima ederek magazin basınına ateş püsküren Merve Boluğur, kısa süre önce tanışmış olduğu DJ Mert Aydın ile hızlı bir ilişkiye başladı. Aylar içerisinde Aydın ile evlenmeye karar veren ve sonuç olarak da 2 Ekim tarihinde görkemli bir düğün töreninde “evet” yanıtını veren Boluğur, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda aşkını haykırmaya devam etti.

Her gün eşi Aydın ile ilgili onlarca paylaşım yapan Boluğur, son günlerde yalnızca kendisini paylaşması ile dikkat çekti. Soru - cevap etkinliğinde bir soruya verdiği imalı yanıt ise boşanma iddialarını gündeme getirdi.

ÖNCE FOTOĞRAFI KIRPTI!

Merve Boluğur'un mutluluğu kısa sürdü! DJ Mert Aydın'dan boşanıyor mu? Sosyal medya paylaşımı olay oldu! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde anne- babası ve eşi ile yemeğe çıkan Merve Boluğur, Instagram hesabından o geceye ilişkin bir fotoğraf paylaştı. Boluğur’un fotoğrafı, eşini kırparak paylaşması şaşkınlık yarattı.

İMALI CEVAP!

Takipçilerinin sorularını cevaplayan Merve Boluğur, kendisine gelen “en son ders çıkardığınız olay?” sorusuna vermiş olduğu yanıt ile boşanma iddialarını gündeme getirdi. Boluğur, soruyu şu şekilde yanıtladı: “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler çoğu… Bundan sonra kimseye büyük iyiliklerde bulunmayacağım.”