Merih Demiral dünya devine gidiyor! Premier Lig olacak derken ters köşe yaptı: Transfer detayları...

Ünlü futbolcu Merih Demiral rakip sahalarda top koşturduğu takıma transfer oluyor. Juventus'lu futbolcu 20 milyon Euro ile Atalanta'ya transfer edildi.

Merih Demiral dünya devine gidiyor! Premier Lig olacak derken ters köşe yaptı: Transfer detayları...

Başarılı Türk milli futbolcu Merih Demiral İtalyan takımı Seri A Atalanta'da performansını sergileyecek. Stoper mevkiinde güçlü bir performans sergileyen Demiral dünya devi Inter'in ilgisini çekti. Başarılı oyuncu takas yolu ile Atalanta da performansını ortaya koyacak.

Merih Demiral 20 Milyon Euro ile Atalantaya Transfer!

La Gazzetta Dello Sport'te yayınlanan habere göre Inter, Torino futbol takımından Bremer isimli oyuncuya teklif götürecekti. Fakat transfer süreci yarım kaldı. Açık olan pozisyon için kendi takım oyuncusu Andrea Pinamonti karşılığında Merih Demiral'ı transfer etme kararı aldı. 20 milyon euro satın alma bedeli ile Türk milli futbolcu Merih Demiral Atalanta'ya transfer oldu.

Andrea Pinamonti ile Takas Edildi!

İtalyan takımı Empolide 7 farklı karşılaşmada boy gösteren Andrea Pinamonti bu karşılaşmalarda 13 gol ve 2 asit gerçekleştirdi. İtalyan forvetin takas değeri ise 20 milyon euro olduğu öğrenildi. Transfer haberini İtalyan basını gururla duyurdu. Inter'in Stoper pozisyonuna Çağlar Söyüncü'yü transfer etmesi düşünülüyordu. Fakat sürpriz isim olarak Merih Demiral gündeme bomba gibi düştü.

Merih Demiral Başarıları

Merih Demiral dünya devine gidiyor! Premier Lig olacak derken ters köşe yaptı: Transfer detayları... - Resim : 1

Atalanta transfer olarak Merih Demiral'ı Juventus'tan 20 milyon euro karşılığında satın aldı. Merih Demiral Seri A Ligde 63 farklı maçta boy gösterdi. Çıktığı karşılaşmalarda Toplamda 4 gol ve 4 asist gerçekleştirdi. Merih Demiral geçtiğimiz sezon Atalanta takımında kiralık olarak performansını sergilemişti. 24 yaşındaki Stoper pozisyonundaki oyuncuya 20 milyon teklifte bulunarak Atalanta Bergamo İtalyan kulübü satın aldı.

Atalanta Bergamo?

Atalanta Bergamo İtalyan bir futbol kulübüdür. Seri A ligde mavi ve siyah renklere sahip takımı temsil ediyor. 1907 yılında kurulmuş olan kulüp başkanı Antonio Percastidir. Takımın teknik direktörlüğünü ise Stefano Colantuono üstlenir. Takım 1991 yılında UEFA kupası çeyrek finaline yükselmiş. 2019 ve 2020 sezonunda ise UEFA şampiyonlar Liginin çeyrek finalini oynama hakkı elde etmiştir. Avrupa'daki en başarılı futbol takımları arasında görülüyor.