Merakla bekleniyordu, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının üçüncü ismi netleşti! Acun Ilıcalı bizzat açıkladı, ÇGHB’nin sevilen ismi adaya gidiyor!

TV8 ekranlarından önümüzdeki aylarda yayınlanmaya başlayacak olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının ünlüler kadrosu şekillenmeye başladı. Survivor Türkiye 2023 yarışmasına dahil olan üçüncü isim de belli oldu.

Merakla bekleniyordu, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının üçüncü ismi netleşti! Acun Ilıcalı bizzat açıkladı, ÇGHB’nin sevilen ismi adaya gidiyor!

TV8 ekranlarının en çok izlenen iki yarışma programı olan Survivor Türkiye ile MasterChef Türkiye, her sene birbirinin ardından yayınlanmasını bir gelenek haline getirdi. Yılın ilk yarısı seyircisini Survivor Türkiye yarışı ile buluşturan TV8, ikinci yarısında ise MasterChef Türkiye ile buluşturmaya başladı. Şimdilerde MasterChef Türkiye 2022 yarışmasını seyirci karşısına çıkaran TV8 ekranlarında Survivor Türkiye 2023 yarışmasının hazırlıkları da başladı.

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının ekranlara veda edeceği ocak ayında seyirci karşısına çıkması beklenen Survivor Türkiye 2023 yarışması için hazırlıklar başladı. Formatta gidilen değişikliğin ardından kadrosu ile büyük bir merak uyandıran Survivor Türkiye 2023 yarışması, ünlüler takımını şekillendirmeye başladı. Şimdiye dek iki ismi açıklamış olan yarışmanın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı, bu kez Survivor Türkiye 2023 yarışmasının üçüncü ünlü ismini duyurdu.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASINA DAHİL OLAN ÜÇÜNCÜ İSİM MURAT EKEN OLDU

Merakla bekleniyordu, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının üçüncü ismi netleşti! Acun Ilıcalı bizzat açıkladı, ÇGHB’nin sevilen ismi adaya gidiyor! - Resim : 1

Pek çok iddia ortada dolansa da Survivor Türkiye 2023 yarışmasına dahil olacak olan ünlü ya da gönüllü isimlere ilişkin herhangi bir açıklama Acun Medya, TV8 ya da Acun Ilıcalı cephesinden gelmemişti. Geçtiğimiz gün ilk Survivor Türkiye 2023 yarışmacısını duyuran Acun Ilıcalı, Berdan Mardini’nin ünlüler takımında yarışacağını ilan etmişti.

İlk ismin ardından ikinci ismi de sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının ikinci ismini ünlü oyuncu Ümit Erdim olarak duyurmuştu. Acun Ilıcalı bu kez Survivor Türkiye 2023 yarışmasının üçüncü ismini ilan etti. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programıyla popüler olan ünlü oyuncu Murat Eken, Survivor Türkiye 2023 yarışmasına dahil olan üçüncü isim oldu. Acun Ilıcalı haberi; “Sevgili Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim” sözleriyle takipçilerine verdi.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASINDA AKIL OYUNLARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan kimlerin yarışacağından nasıl olacağına kadar pek çok detayı ile merak edilen Survivor Türkiye 2023 yarışması ile ilgili olarak net bilinen tek şey yeni format olmuştu. Acun Ilıcalı’nın duyurduğu yeni formata göre Survivor Türkiye 2023 yarışmasında artık sadece güç değil, pratik zeka da önemli hale gelmişti.

Acun Ilıcalı’nın ‘Akıl Oyunları’ olarak adlandırdığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yeni formatına dair detaylar henüz belli olmamışken; yarışmanın Ünlüler – Fenomenler konsepti ile seyirci karşısına çıkacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Ancak, Acun Ilıcalı, henüz bu konuya ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirmedi.