Mehmet Şeften Elenen Yarışmacıya Şaşırtan İş Teklifi! Ünlü Şef Hareketiyle Seyircisinin Kalbini...

Masterchef 2022 yeni sezonuna 1 Temmuz itibariyle başladı. Yarışmacılar ön eleme turunda hünerlerini sergiliyor. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yerini alıyor. 13 Temmuz akşamı TV8'de yayınlanan yeni bölümde bir yarışmacıya yapılan teklif oldukça konuşuldu. Mehmet Şef yarışmacı elenmiş olmasına rağmen büyük bir iş teklifinde bulundu. Konuya dair detaylar haberimizde…

Mehmet Şeften Elenen Yarışmacıya Şaşırtan İş Teklifi! Ünlü Şef Hareketiyle Seyircisinin Kalbini...

Her akşam TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşan Masterchef yarışması mutfak kültürünü canlı yayın ile seyirciye sunuyor. Yalnızca Türk mutfağı değil farklı kültürlere ait yemekler püf noktaları ile izleyiciye bilgi katıyor. Deneyimli şefler Masterchef yarışması dışında kendi restoranlarını yurtiçi ve yurt dışında işletmeye devam ediyor. 13 Temmuz akşamı yayınlanan yeni bölümde 5 dakika içerisinde yemeğini yetiştirmeye çalışan Eren Yüce isimli yarışmacı performansı ile bir üst tura geçmeyi başaramadı. Ancak yarışmacıya jüri üyesi olan Mehmet Şeften bir iş teklifi geldi.

Yöresel Yemeği Onu Üst Tura Taşıyamadı!

Masterchef Türkiye ön eleme turlarında her bir yarışmacı 5 dakika içerisinde hünerlerini sergiliyor. Üzerinde yemek malzemeleri ve araç gereçlerle dolu masa üzerinde jüri karşısında en yetenekli oldukları ürünü tattırmak için ter döküyor. 13 Temmuz Çarşamba akşamı yarışan Eren Yüce isimli yarışmacı yöresel bir yemek yapmak istedi. Sivas yöresine ait Babukayı yapan yarışmacı jüriler tarafından geçersiz oy aldı ve bir sonraki tura geçemedi. Yarışmacı oldukça heyecanlıydı heyecanına yenilerek sunduğu ekmeğin sert olmasına neden oldu ve jüri bunu pek de beğenemedi.

Yarışmacı İtirafıyla Tüm Jüriyi Şaşırttı!

Mehmet Şeften Elenen Yarışmacıya Şaşırtan İş Teklifi! Ünlü Şef Hareketiyle Seyircisinin Kalbini... - Resim : 1

Eren Yüce yarışmada turu geçemese de saygısını yitirmedi. Mehmet Şef'in sorusu üzerine şu an farklı bir işte çalıştığını fakat mutfakta olmayı çok istediğini mutfağın ve yemek yapmanın onu iyileştirdiğini ifade etti. Ardından çarpıcı bir itirafta bulundu. Genç yarışmacı bundan 2 yıl önce aslında kanserle yakalandığını, kendisini çok yalnız hissettiğini, evden uzun bir dönem çıkamadığını ve bu dönemde onu iyileştiren şeyin yemek yapmak olduğunu söyledi ve bunun üzerine Mehmet Şeften sürpriz bir teklif geldi.

"2 Yıl Önce Kanserdim Mutfak Beni İyileştirdi"

Eren Yüce 3 jüri üyesinden de geçersiz not aldıktan sonra hayatına dair bazı yorumlarda bulundu. Yaptığı açıklamada " 2 yıl önce kanser hastalığına yakalandım ve uzun bir dönem hastanede kapalı kaldım. Ardından evde tedavi sürecine devam ettim. Moralimi bozmamalıydım. Strese girmemem gerekiyordu. Evde tek başıma kaldığım o dönemlerde 6 kişilik yemek masasını tek başıma kuruyordum. Yemek yapmak ve yemek malzemeleri benim arkadaşım gibi olmuştu. Mutfakta stresimi atıyordum ve kendimi daha sakin hissediyordum. Kanseri yenmem de bu sayede oldu. Bu konuda daha da kendimi geliştirebilirim. Bu yüzden bu yarışmaya katılmayı çok istedim" dedi.

Mehmet Şeften Asistanlık Teklifi Geldi!

Eren Yüce'nin samimi itirafları Mehmet Yalçınkaya'nın kalbine dokundu. Her ne kadar yarışmadan ayrılsa da bir anda sözlerle yarışmacının mutlu olarak yarışmadan ayrılmasını sağladı. "Şöyle yapalım" dedi. "Benim bir okulum var ve şu anda yönetici asistanın işi bırakıyor asistanlık yapar mısın? Bana senin gibi atılgan ve pazarlamacı biri lazım. Somer'in de dediği gibi…Mutfağı daha rahat burada öğrenirsin. Senin için de iyi bir motivasyon olmuş olur" dedi. Bu soru karşısında yarışmacı tereddüt etmeden "Olur" yanıtını verdi.